Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavka Vulić, WELCOME TO ( RS ? ) Nista drugo ne mozes ni ocekivati od ruralne seljadije, koja je iz Sumadije preko Drine s Osmanlijama dosla.
I ti racunas istoriju tek po dolasku osmalijapa je tako, kada je kod vas koja ono bese godina.
Sto se Bosne tice od 960 godine poslije Hrista, kad je Bosna kao teritorijalno upravna jedinica prvi put spomenuta od strane Bizantijskoga cara Porfirogenita. Pogledaj to djelo: "De Administrando Imperio"
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU.........TITO
Podrška porodici Vulić! Očito je ponestalo Bošnjaka, na kojima se donedavno ispoljavala agresija, čije je porijeklo jako dobro poznato, pa se pribjeglo alternativi. Politika jednoumlja i kolektivne svijesti je jedina stvar, koja nailazi na razumjevanje u bosanskohercegovačkom entitetu RS, ukoliko mislite svojom glavom i tražite pravdu, e tu nastupa problem!
...zadnja rečenica definiše balkan, kao geografsko / političko / mentalno područje...da se ne lažemo...
Turcine opet lupas a cinjenice o Vulicima neznas, ja stanujem 100m od njih, i pusti ti RS na na miru. Mi da smo htjeli ovde balije i poturice ostavili bi smo ih, brini se ti o JMG, vehabijama sto napadaju djevojke, onu mladost sto saljete u Siriju da gine.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)