Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebu mani se bolan supljih ---vidi se iz aviona tvoja potreba za samoreklamiranjem
Jest ovaj Slavisa dobro unovcio vozikanje u tenku kao da je do Moskve dosao
Moze pricati ko sta hoce, ali ovi iz SDP-a, DF-a i Nase Stranke kako vrijeme prolazi izgledaju najbolji. Mislim najmanje losi. SDA, Fahrini itd. su ocigledno iznad zakona. Sjetite se da je i DF nedavno dobio tuzbu u vezi ustavnosti nekih odluka ili nacina glasanja.
@ferhat_80 SDP i DF postoje samo gdje je vecinski Bosnjacko stanovnistvo a gdje su vecina Srbi i Hrvati te stranke nepostoje
"Šućur je dodao i da smatra kako rukovodstvo Doma naroda Parlamenta FBiH treba da podnose ostavku jer će u suprotnom biti traženo utvrđivanje njihove odgovornosti." A zbog čega kažete "u suprotnom"? Ako neko ne poštuje procedure propisane ustavom, tada svakako treba pokrenuti proces utvrđivanja odgovornosti, nezavisno od toga da li je podnio ostavku ili ne..
A sta je neustavno a sta ustavno?
tako je Slavisa,trpajte govna u zatvore da zemlja dihne..
tako je