Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budući da su zastupnici govorili i o efektima Sajma za zapošljavanje, direktor \"Službe za zapošljavanje\" Vahid Muharemović, kazao je zastupnicima da se sredstva koja se utroše za organiziranje tog sajma uvijek isplate jer je na prošlom sajmu učestvovalo 48 firmi te da \"ako je svaka od njih zaposlila jednu osobu to je najmanje 48 novih zaposlenih osoba\". AKO, AKO JE , PO JaDNU OSOBU, 48 OSOBA AKO,AKO,AKO.
Plan rada za radno vrijeme od 8 do 13 časova.A ovi silni milioni za šta se oni troše???? za tariguz, olovke, tonere, kompjutere i štambilje. Dali je ova služba nekom zaista našla posao???? Ako jeste neka to objave u službenim novinama kantona .
pa i to se mora isplanirati :))
plan rada?????izgleda ovako,zdravo(das knjizicu)otvori knjizicu upise datum zatvori knjizicu,dovidjenja i ti preko vrata...plan rada??????