Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supljaka level max. Zasto treba jos 250 policajaca, ako ni ovi sto ih sad imamo ne rade svoj posao? Zasto ce nam vise patrola na ulicama (kao u kakvoj banana diktaturi) ako nece zaustavljati likove u zajebanim autima (one sto im ne smiju nista)? Zasto ce nam izmjene zakona ili donosenje novih ako ne primjenjujemo ili selektivno primjenjujemo ovo sto vec imamo?
Svaka čast za neke od prijedloga, ali se ne slažem da se subvencioniraju mladi za polaganje vozačkog ispita. Treba subvencionirati mjesecne karte da se sto vise koristi javni prevoz i smanje saobracajne guzve, ukoliko ne znate kako onda prepisite od nekih evropskih gradova.
U normalnoj drzavi pola vas nikad ne bi dobilo vozacku
Nazalost, ova nesreća će samo poslužiti kao opravdanje za niz novih mjera radi punjenja budžeta KS. Imat ćemo više radara koji će slikati prekoračenja gdje su ogr. 40 i 50km/h, iskakat će policija iz žbunja i iza drveća, a oni koji su se bahatili sa skupim autima će i dalje da divljaju i ubijaju ljude..
Nista konkretno
Svi su "zaduženi" a niko NE radi svoj posao kao ni do sad !!! Bitno je da uredno plata legne prvog a posao će se sam uraditi!!!
Slabo je ovo.. baš. Prva transferzala se pravi još od vladavine besima mehmedića koji je u 8 godina napravio 0 m. Južna longitudinala.. zgrada se ruši 15 god. Kazne povećati od parkiranja do brze vožnje za 1000%. Po đepu je najefikasnije. Zaustaviti ulaz u grad naljepnicama od 200KM. Ko hoće bujrum. Prepišite od pametnih.
pojacajte kontrole i naplacujte kazne a ne da nekko ima preko 3000 km a da nije jos platio i time cete imati novac, preusmjerite ga odmah na poboljsanje mjera za sigurnost saobracaja..oduzimajte auta i na licitaciju ako nema da plati bas kao sto ljudima oduzimate stoku kad ne placaju racune...ne treba svako i na vozi auto, dots nam je budala na cestama
Mobitel,upotreba mobitela !!! Na sva zvona ste pisali o kaznama za upotrebu mobitela(kuckanje,lajkanje) u voznji,a sve i jedan,posebno žene,vam u krilu drze mobitel !!!
Svih 15 tacaka apsolutno podrzavam.
Bu ha ha ljudi pokazali da rade, bu ha ha.
Potvrdjena nedozvoljena kolicina alkohola u krvi, mjesec i vise drustveno korisnog rada, ponovno polaganje vozackog ispita i oduzimanje vozila. Alkohol 99% uzrok svih teskih saobracajnih nezgoda sa smrtnim ishodo. i teskim povredama.
Sve suplja proca...
500 nivoa nake birokratije ima, samo oduzmeš auto i. Pod presu i nek nepismeni majmuni sto gasaju tuže državu. Samo to da bi mogli da urade moraju zavrsit osnovnu i srednju školu da bi se znali potpisat na dokument
Lijepi zaključci i inicijative, i nisu loše ideje, ali trenutna vlast je odgovorna za stanje sigurnosti u Kantonu Sarajevo i moraju podnijeti ostavke i premijer i resorni ministri Saobraćaja i MUP-a, jer ništa nisu uradili da se spriječe bahati ulični trkači, niti rade na poboljšanju ukupnog sigurnosnog stanja u Kantonu. Nesposobna vlast mora snositi posljedice svog nečinjenja i građani će ih znati kazniti i adekvatno sankcionisati na narednim izborima.
Gdje li si ti Diplomaticiro , 😅😅😅 u Prokosovićima , garant , 😅😅😅😅
Vratite nam Mafijasku Sda sve im je Oprosteno mislili smo da ne moze gore od Sda al onda se Pojavila Trojka i razuvjeri nas
sigurni se nisi vozi gradskim prevozom dok je bio SDA. Pa samo one šine preko ceste što su promijenili, gdje su tockovi otpadali, bolji su od SDA. A da ne govorim o gradskom prevozu sad i kakav će biti uskoro i u doba SDA. Pamtim dobro SDA kad su bile redukcije vode u Sa. u 11h ljeti vode u stanu nema.