Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je zatvarao ljude u tom Silosu? Ili su se sami zatvarali?
Pomoć osumnjčenim za ratne zločine!? Pa zar mi ne vilenimo kada to isto rade Srbi i Hrvati?
A šta je sa Nedžadom Tokovićem zvanim Nećko???????? Kada će on doći na red???????
NIJE logor, nego ZATVOR SILOS. u istom su bili i bosnjaci zatvoreni, koji su pravili ratne prekrsaje.
@Zivko Josilo @Lord of D\'Ri... Ne radi se o ratnim zlocincima u tome i jeste problem, uopste ne znate o kakvim je ljudima rijec...
Svaka čast Eldare.. treba da se neko bori za naše ljude.. Ovi Srbi ce se još jednom osramotiti kao ii u slučaju Divjak, Ganić i drugi. Žele da prekriju da su Agresori.. e ne može to tako.. slijedeći korak im je ukidanje RS-a a Bosna ide u Evropsku uniju u prijeratnim granicama.
Kad cemo ja i enver doci na red?
zlo se vraca kuci...
@ živko jošilo Makni se sa ovog portala ti više ne pripadaš građanima Sarajeva Za sve ono što ste kod plavog granapa spremali, a niste uspjeli, veliku grešku sam napravio što te nisam tada ubi, a ne danas da narod na ovom forumu truješ. Voli bih znati gdje ti je brat, neče još dugo proći, pa ću se s tobom sresti nema nikakve veze što si u drugom entitetu.
Po podacima i dokumentaciji kojima raspolaze ICTY u Den Haagu, najmanje 38% sastava SIPA-e cine ratni zlocinci, srbi dakako, sa dosijeima iz Srebrenice, Prijedora, Bijeljine i Visegrada. Pametnom dosta.
Opet se podržavaju ratni zločinci! Kompletnu skupštinu KS osuditi zbog pomaganja ratnih zločinaca!
samo hapsi