Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahhahahhahah sve ekspert do eksperta!!!Premijer doveo firmu Toplane do rekordnih gubitaka,mislim da ih jednio GRAS sije po gubivima...Je li tako Pecanac,govorili ste samo ekspertna vlada dolazi u obzir,jadu jadni prodao si se za fotelju a protiv toa si se kao borio godinama... Jedino sam zabrinut kako se nije naslo neko ministarstvo za Dinu Konakovica jer je on ipak najveci ekspert buduci da je polozio 11 ispita za 13 dana na fakultetu.
Da su bili pametni i zbacili SDA I SDP, te formirali Vladu uz podršku 21 poslanika, građani bi mogli nešto očekivati a ovako \"Sjaši Kurta da uzjaše Murta\"..
Nermin Pecanac, lijeva frakcija SDA i najveca prevara glasaca! Fuj! NIkada vise za ove ljigavce!!
backoviću koji je ovdje ekspert je li se za ovo diže ruka
nemogu da vjerujem da će backović podržati ovu vladu experata
pečancu zamjenik prva čizma ks đozo
joj komunjare i sr.badijo zdruzena mozete jos malo kakiti ovdje tj do sledecih izbora i gdje ce te onda??na lokalnim izborima ste jos i nesto dobili a na drzavnim necete preci izborni prag to vec mala djeca znaju!!udruzivanje sa scepinom strankom,sporazum sa dodigom to je bio katil ferman za sdp.iskreno se nadam da ce dobro proci neka druga socijal demokratska stranka jer ne bi valjalo da bas sve poklopi sda kojoj je ovo sve darovao narcisoidni zlatko!
2006-2010: SDA i ZABiH-koalicija, ZABiH gotovo ugašena 2010, 2010-2012: SDA I SDP-koalicija, SDP gubitak na izborima 2012, 2012-2014: SDA I SDU itd-koalicija, SDU 2014 ? Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju!
Odgovor nik-u Zenica, ovo je skupstina KS, haj ti u maglu drug pa nek te trazi SDA na cimburijadi!!!!!! Idemo Naprijed!!!!
konakoviću ako su ti ovo eksperti teško li je nama ,kako nije sramota sdu jeli im bilo bitni (pećancu)je samo bilo bitno da dobije ministarsko mjesto nemam riječi
samo kod nas se mijenja nesto sto je dobro, kod nas sve po principu nek komsiji crkne krava, pustite sposobne ljude da rade!!!
Vidi se koliko su svi neupućeni, pa govore neistine tj govore onos to pise po medijima, bolje vam ako vas vec toliko zanima pa komentariste da se raspitate kod nekog relevantnog i da tad iznostite misljenje, jer ovo nigdje ne vodi sa ovom \"novom\" vladom koja ima dobre sanse da ne prodje
Ne mogu vjerovati kako su skinuli ekstra vladu. Prvi put da smo imali kvalitetne ljude koji su radili nešto... SDA vas je preteško odlijepiti od fotelja. SDP je bar znao šta radi,
SDA i SDU, tako prirodan spoj... fuj..
Eto nek je Budimlic ekspert sa onim kineskim uniformama.
Sve sami eksperti. Pecanac prodana dusa, a ovaj Bubica dobio 56 glasova na lokalnim izborima. Sve same velicine na celu Zeljkovicem