Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak se ukazala
Kazem ja jučer da ce se pojaviti. I eto. Samuel Eto...
meni je samo cudno sto nije pronadjena u Dubrovniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čudo joj Gospa nije pokazala put.
trazila joj 50€ ova baka nije imala nista u zase i ova je gospa stavila na cijedilu i rekal joj je da ce GSSBiH dodji djabe
Pojede vas mrznja prema onima od kojih dobijate najvise sadake...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Vjerske ublehe tipa nevina zatrudnila i ukazala se u kamenjaru gdje je sunčanica redovna pojava u ljetnim mjesecima. Ljudima ispran mozak glupostima.
Ma kave karte,komunikacije,GPS...Gospa je osobno navodila spasioce ka gospdji McKenzie,saznajemo od spasioca Davora,dok je Davao izjave stojeci nedaleko od manje grupe kolega ,Hamdije,Enesa I Jovana ! No,prvo moramo konstatirati da je upravo ona bila ta koja je namamila Mckenzievu u stupicu I da je drzala uhicenu tijekom noci.
ZASTO KRSCANI , HRISCANI JEDU SVINJSKO MESO KAD BIBLIJA ZABRANJUJE?? Prenosimo dokaze iz Biblije o svinjskom mesu... Biblija, Ponovljeni zakon – Deuteronomy 14:8 A svinja, premda ima papke razdvojene, ne preživa: neka je za vas nečista. Njezina mesa nemojte jesti niti se njezina strva doticati. Biblija, Levitski zakonik – Leviticus 11:7,8 A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.
KRSCANSTVO,ISTINA ILI ZABLUDA Argumentovano sa dokazima www.youtube.com/watch?v=CPp2pQOmpv0
Pitalo Gospu na kvizu kada je osvojila nagradno putovanje gdje bi zeljela da putuje. Rekla: U MEDJUGORJE! TAMO NIKAD NISAM BILA!
Sto joj gospa nije pomogla. Mora da je gospa bila na pauzi za rucak.
Kad dodje sebi reci ce da je vidjela Gospu.
E ovako ko i u svakoj drzavi ovoj baki i ostalim avanturistima koji se secu nepromisljeno po nasim planinama ispostaviti racun : dnevnice ljudima platiti koji su ucestvovali u spasavanju, vozila, tehnika i tome slicno! To je normala u svijetu i trebalo bi da bude normala i kod nas , jer sve to kosta ! A ne malo pa neki se turista izgubio u Zelenori, hajmo ga spasavati! Volio bi da neko zna da li se akcije spasavanja ljudima koji su samovoljno otisli u planinarene ili slicno placa !
Rekao sam ja tu je ona negdje
nevjerovatno kako bosnje sa klixa mogu bit licemjerne i kako su samo ljubomorni na medjugorje.a da je ovako turisti dolaze na ajatovicu dizali bi ste je u nebesa.pa i u saudi arabi debelo naplacuju vjernicima da kruze oko onog meteora.sta cemo sad?
Zasto bi bio itko licemjeran , osim onih, koji lazu svijet.Crkva jos nije priznala Medjugorje, jer zna da se radi samo o biznisu. Sigurno su oni toj starici utupili u glavu da im je Gospa pokazala put, gdje se ona nalazi.Svake godine prikazuju nekakve sumnjive ljude, koje je Gospa izlijecila. Nebi ja nista imao protiv Gospe, koja je indenticna. Ali ova nije.Nemam ja nista da obican svijet dolazi, koji vjeruju u Boga.Ali brate, treba se biti posten i ne guliti taj svijet.
Međugorje je unutarnji problem ili rješenje kršćana, odnosno katolika. Ne znam da li se kršćani sprdaju sa nehumanim klanjem životinja po halal standardima, dizanjem u zrak štapnim eksplozivom ili kad se okrećete oko kamena u Meki pa iz ptičje perspektive izgledate kao neka velika mješalica šarenog rublja.
Onako dehidrirana i ne ukazalo joj se.
samo se vi sprdajte, ali uvijed cete biti najjadniji i najbjedniji copor na svijetu.
a jebate galebovi stvarno misliš da se gospa mere ukazat, ustvari baba je bila u pravom stanju da joj se gospa ukaže
Od kada to u krscanjstvu ima magije i takvog nesta?
šta bi od onakve Sloge...... http://static.klix.ba/media/images/nightlife/35201.jpg
Ovo medjugorje je najveca prevara od svih prevara.
Kurternik sto se zamaras Bosnom I Sarajevo otidi malo u hrvatsku pa ce ti reci evo ga bosnjo stigo,koji ces nam k....
Mogao bi ti lagano u Tursku ili Siriju, jebiga daj nam malo zraka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)