Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISTE VI UPOZNALI DIREKTORICU PRVE GIMNAZIJE! ONAJ KO JE STVARNO ZNA, TAKOĐER ZNA DA JE ONA UZELA TAJ MITO, PA LJUDI OTKUD NAMA ONDA NOVA OPREMA U ŠKOLI HAHAHAHHAHAHA
Bas me zanima koji ce to buduci ucenik ove skole postati ugledan u svijetu, a da ne govorim o osvajanju Nobelove nagrade za knjizevnost. Vjerovatno neki mali Bo-s-njo koji lahko prijeti nastavnicima smrcu, to je taj napredni, arapski metod ucenja, nista bez anarhije, protestovanja bez razloga po citav dan i bacanja kamenica, to je civilizovano.
Prva gimnazija ima dobru raju,humor iznad svega,aliiii ima profesora -.-\'\' mislim da se kadar skole treba obogatiti novim profesorima,bilo mladjim ili starijim,ali svakako TERBA PROMJENA.Onoliko slobodnih mjesta za upis ???? NIKADA SE TO NIJE DOGODILO.TRAZIMO BOLJE OBJASNJENJE LEKCIJE,SPUSTANJE KRITERIJA OCJENJIVANJA I MALO ZRAKA AKO MOZEEE ... ucenica drugog razreda
Prva gimnazija, to je ta elitna skola koju danas svaka bagra ba-li-j-ska pohadja. Bosnje sve unistise, kao sto su i Srednju tehnicku.
Bila je i meni profesorica, znam da taj bezobraznik laze, sram ga bilo. Ta zena nikad ne bi primila mito. A da ucenik digne ruku na ucitelja-to je nedopustivo. Prebit ga da upamti!!
A sta se desilo? Nista ne kontam. Mere li mi iko objasnit?
radi mira u kuci a i integriteta škole ostavka direktorice je bila nemionovna. kriva ili ne u narodu ima jedna izreka, gdje ima dima ima i vatre a vi sad vidite !!!