Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost, moram vas razocarati sa Bolonjom. Igrom slucaja sam bio u timu za provodjenje Bolonje i istina je da su vas osakatili. Sto se tice svega. znanja, naucnog rada, titule... zao mi je ljudi, ali tako je. brat mi studira po bolonji (ja sam zavrsio i magistritao po starom sistemu) i ponajbolje sam upucen u sve to. govorim najvise zato sto ste vi eksperiment, kada se bolonja usavrsi vasa ce djeca ici po tom sistemu. ali ste vi nazalost nagrabusili.
studiram po bolonji i kazem da NEMA odgovora a,b,c i za razliku od starog sistema MORAMo biti redovni na predavanjum,RADITI,RADITI i RADITI vise nego stari sistem! ko ne vjeruje,nek upise,pa neka prica!
commi: ili ne studiras po bolonji ili znas ko studira na taj nacin u BIH po bolonji. Jer tako se ne studira vani po Bolonji! Sad idi popij kahvu i pametuj drugima kako je nasa skola najbolja na svijetu... Eto ciko ti je dao statistike, mi smo suplji kao tockovi, nismo ravni nikome!
AKOLIKO IH ZAVRŠI
I hoce biti kompetitivan sa Evropom, nezna nsita na racunaru osim chat i forum. A strani jezik da ne govorim! Eh to je taj nasi najbolji skolski sistem na svijetu...fujjj. Pa gdje cete onda uporedjivati nase diplome s Evropskim ? NEMA SANSE