Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayraktar na aparatima.
Lijepa naša BiH
Lijepi Vlasic i Bjelasnica
To su Hrvati došli svojoj braći....❤🤍💙🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Hrvatska u ❤
KOSTACE VAS ..
Komše iz HR samo paštete rokaju koje se ponijeli sa sobom od kuće.Potrošite koju marku drage komšije i vi kod nas u BiH.
@jahorina za sirotinju
Fino se provode sdaovci sdpovci i ostali ovci. Dok vecina fukarskog naroda sjedi u kuci i razmislja da li platiti drva ili poraviti golfa dvicu.
@DunjaluckiBayraktar2 sa halalom? dabogda sine da si takav, ali takva manipulatorska konjina koja moze toliko srati ovuda neistine i hvaliti sda moze biti samo neko ko u najmanju ruku na sumnjiv nacin zaradjuje nafaku.sda je dozvolila kladionice da haraju, a ne pijem, ne kockam, ne drogiram se,ne gonjam zene. ne vjerujem da si i ti takav, zamisljam te kao buljavu, bahatu seljacinu debelog vrata sto se dernja kad hoda ulicama.
Ima i onih koji nisu samo sjedili kod strarog u kuci i cekali da ih neko u hljebi. Pa nesto ucinili s svojim zivotom i poceli zaradjivat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH = najljepsa drzava na planeti, s najgorom vlasti u univerzumu!
@gospodin_91 i najprljavija. I najzagadjenija.