Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek i na stazi naprave apartmane
ratni profiteri i njihovi uhljebi na aparatima...
Najgora vlada i tacka .
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Uhljebljeni SDA-ovci sabotiraju.
sto posto neko sabotira
@HimzoCetvrtina a direktor Dinin potrčko 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj Magoda, inat, nam i političke osvete ne donose progres i napredak več konstruktivni rad i logične odluke. Ja ti nudio saradnju i iskustvo a ti prijetio tužbom. Tuži te lopove prije tebe i oko tebe, pametnije ti je. Znaš ti ko je.
Treba tebe i tu gospodu s "kriznog sastanka" iz zaleta u gujicu, pa se na birou se zajebajite a na vase mjesto dovesti sposobne ljude, koji odgovaraju za svoje obaveze i struku!
SDA i sateliti sabotirali, samo da bace ljagu na trenutnu vladu kantona.
Tako to "naša" SDA radi! Do vlasti u KS, pa makar i preko leševa istih tih koji su glasali za njih. Ovo je milo za drago, Magodi što im je oduze sve VIP pogodnosti, pa moraju Džipove da parkiraju dva tri kilometra dalje, kao sav ostali svijet. Što moraju da stoje u redovima i čekaju povlačenje na stazu kao i svaki drugi skijaš i naravno ono najglavnije, nema više karata za đab - đabe!
@alejalipa92 - o apartmanima, pijankama i dernecima drugi put. Sve će na vidjelo, dragi naši SDa-ovce! A papiri oko pronevjera su uredno dekovani tamo gdje trba. A onda tužilaštva i sudovi - kada se uradi reforma koja mora da počne u Februaru! A reforme će svakako biti, sve do formiranja Apelacionog Suda!
Pa vi birajte opet zelembaće na vlast
mogli bi penzioneri i migranti da vuku i krkače nose skijaše do vrha staze?
Super skijaliste, samo nista ne radi . Pa ko ce vam doci na tu planinu kad nista ne radi. K1 je lift zy djecu. Da je karta 5 maraka preskupa je za takcu uslugu. Uzas i bijeda.
Fuj, a uzeli ste "transparentno" pare za karte!!! Aferim direktore!!!Vidi se da ste propala vladajuca sestorka!!!
dzala povedider elektricara kakvog, a onom drugom bratu bradi, ne mogu se imena sjetiti, reci da skine ruke sa pripitomljene slovenke
Radi na Vlašiću :P
TO DINOO! JOŠ IM VODU ZAVRNI... ne ustrucavaj se pokazati pravo lice. od SDA JE GORI SAMO BIVŠI SDA.
nismo do sada vidjeli ovako veliki oblik destrukcije zbog gubitka vlasti. od vas se čovjek može svemu nadati.... jer šta sad, kuda? sve nastavnici fizičkog, eksperti sa diplomama iz travnika i viteza... direktori i ministri...
SDA demokratijaaa, SDA nema skijanjaaa, SDA hajmo svi u glas, nema skijanja bez naaas!
Konakovicuuuu vodi ovog eksperta svog evo z.j.b. je planinu.
E sad zamislite da bosnjo ima kontrolu nad cjelom bih.
Neka su oni umjesto u popravak dali 150.000 KM za Jalu brata i Bubu Korelija