Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra inicijativa. Treba znati i poštovati svoju istoriju.
@hadzo7 Ja se stidim vremena u kojem zivim , grada i " nasih lijepih korumpiranih bosnjaka" , koji se bavi kojekavkim incijativama, a stotine bolesne djece ceka preko humanitarne da se skupe novci za lijecenje
Ja bi rekao da se ti stidiš sam sebe.
Tako je gradonacelnice, nasa proslost je nasa budućnost... Treba pamtiti vazne datume!
Ovaj Skaka je odvratni uhljeb, moze li ga neko naknuti s pozicije
Kao da je bitan datum. Sarajevo je odavno po svemu postalo "bezvremenska" kategorija. Jednostavno rečeno grad svih gradova.
Skaka sacekaj prvo da nas u NATO prime pa ce taj datum onda biti mnogo sigurniji ili ti je to Laktaski vepar vec obecao tajno.
Šta imaju utvrđivat zna se osnovao ga i odbranio Bakir Izetbegović sa svojim ahbabima.
najjaci gradonacelnik od svih do sada, pa nek prica ko sta god hoce.
Kriju ko zmija noge, a botovi samo dislike: https://m.novi.ba/clanak/250622/otkrivamo-evo-sta-stoji-u-krivicnoj-prijavi-protiv-gradonacelnika-sarajeva-abdulaha-skake?url=clanak/250622/otkrivamo-evo-sta-stoji-u-krivicnoj-prijavi-protiv-gradonacelnika-sarajeva-abdulaha-skake
Još samo da se ukine ulica koja nosi ime komunističkog diktatora i krvoloka, kojeg se cijeli civilizirani svijet zgražava, Josipa Broza. Koji je imao Goli Otok, masovno ubijao neistomišljenike i uskrsćivao osnovna ljudska prava. Koji je pored toga srušio i veliki broj džamija i drugih građevina od velikog značaja.
@BegovskiOporavak Prije će se SDA ukinut jarene - vjeruj mi na riječ. Istorija ne počinje sa dolaskom balya na vlast 1991 a tako pričati o čovjeku koji je zacementirao BiH državnost kad ju je 90% CK KPJ htjelo podijeliti između Srbije i Hrvatske je u najmanju ruku degutantno i nezahvalno.
Titino Sarajevo je palo jarane nakon prve granate. Kao i onaj lik što je ugasio titinu vatru, koja nije simbol ničega. Alijino Sarajevo nikada neće pasti, niti ga je ko uspio slomiti. Jedino jugoballije ga uništavaju, ali će Bošnjaci vratiti Sarajevo. Možete sad da dijelite debelu kitu...
Svi sjedili samo Abdulah skaka
slaka je utemeljitelj temelja na poljinama...
B E G O V S K I grad. Glavni grad međunarodno priznate i zauvijek nezavisne i nedjeljive države Bosne i Hercegovine, ali isto tako i centar svih Bošnjaka svijeta.
@BegovskiOporavak Prema listi zanatlija iz perioda Kraljevine Jugoslavije većinu poduzetnika u Sarajevu činili su Jevreji, nešto Latini a vrlo malo Muslimani - Bošnjaci. Toliko o prosperitetu begova i srednjevijekovno zalupanog kasta-sistema. Koliko je dobar - vidite i sami danas. Vlada vam 10 porodica a država nikad gora u 1000-godišnjoj historiji.
KADA ĆE SE ZAVRŠITI DOLAZNA STANICA NA TREBEVIĆU KOD NAS IDE SVE NA POLA
Skaka najpozitivnija politicka licnost zadnjih 20 godina.
Svaka čast gradonačelniče!
Iskrene cestittke Gradonacelniku i nadam se da cemo Vas vidjeti na celu drzave.
Skaka je institucija!
Izgleda da jedini politicar koji misli na Sarajevo, bosnjake i BiH je Skaka. Covjek konstantno radi na promociji istine agresije nad BiH ali i promocijom turistickih atrakcija u Sarajevu. Samo naprijed.