Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE PRODAJITE SRBIJANSKE PROIZVODE.... ONIMA KOJI POKUSAVAJU PROMIJENITI ISTORIJU I PRIKRITI SVOJE ZLOCINE Dovoljno da svako svome najblizem kaze....salji dalje
Moj jarane treba Srbija prvo da sjedne sama sa sobom a onda bi se lako dogovorili sa nama
Bosnjacino, vrati se u osnovnu i nauci glasovne promene, ili ro kod vas u \"bosanskom jeziku\" ne postoji...ne uce vas to u 24%???? Prisvojni pridev od imenice Srbi: SRPSKI (izjednacavanje suglasnika po zvucnosti) Sedi, 1!!! Nabijem vas retardirane, nepismene i nekulturne...sve vas na 24%
Ako ne postoje Srbijanski onda ne postoje ni Srbi sto znaci da ste vi SRPI Srpski=Srpi
mozete li vi provbat rijesiti te probleme bez da nonstop sjedite???
Dadni im pasose ko bin Ladenu
moracemo ga podudlad srbiji
ma jel Ti to došlo iz dupeta u glavu?!...mrš stoko smrdljiva lojava !
bravo nenade reci nam,prosvijetli nas ;) jao koji si ti DEMAGOG brate mili
@sfss Ja u velikoj mjeri kupujem srpske proizvode. Mnogo su kvalitetniji u odnosu na bh proizvode. Srbijanski proizvodi btw. ne postoje.
ne dajte da vas varaju i lazu, dignite svoj glas, gdje mozete, gdje god stignete, ali su prevrsili svaku mjeru!!! ja sam licno uzasnuta pustanjem nekih tu, bez da im se sudilo, samo zato sto se politicari umijesaju! nebitno je koje su nacije, zlocinci su. i vama ce to napraviti, i jos jednom, i jos jednom. pokvareni i korumpirani politicari, sram vas bilo!!!
ustanite protiv toga, ne dajte da vam to rade!!! ne dajte, ako boga znate, jer nikad srece i prosperiteta sa takvim shvatanjima, nemojte biti pasivni, jer je to jako znacajno, radi se o vasim sudbinama, ne dajte da na kafama i krkanlucima zavrsavaju poslove sudija, ne dajte im da pustaju zocince da se setaju slobodno i uzivaju u plodovima pljacke, dok neki drugi leze pod zemljom, ni krivi ni duzni! ne dajte!!! ima li medju vama postenih i normalnih, ili je demon zavladao planetom?
neka je sram cijelu medjunarodnu zajednicu koja propagira nezavisno sudstvo i demokratiju u svojim zemljama, a u slucaju balkana dozvoljava da se desava sto nikada kod sebe ne bi dozvolili. i neka znaju da mi znamo, neka znaju da im to nece proci, nece sigurno.
problem je nerad sudova, u ovom slucaju bih, a drugi problem je mijesanje politike u sudove, znaci, sudovi nisu nezavisni, u slucaju bih, konjusar i ambasadori, a u slucaju srbije sam tadic sto je oslobodio ove, zbog pritisaka odnekud. nije niko lud ovde, sram vas bilo sta radite!!!
ne vidim da se pogorsase odnosi kad hapse srbe, listom, onda vam fino...i ne mogu politicari rjesavati ta pitanja, nego sudovi, a pogotovu ne smiju male balkanske banana drzave biti skloniste za kriminalce i zlocince zbog vasih ujudurmi!
Problem nije do Srbije nego do BiH. A što se Rendića tiče za njim je međunarodnu potjernicu raspisao Afganistan zbog lopovluka a Srbija uhapsila na osnovu te potjernice i tu nema nikakve zavjere. Druga je stvar što se u Federaciji BiH na bilo kakvo hapšenje od strane Srbije gleda kao na nekakvu političku odluku. Što se tiče hapšenja za ratne zločine, BiH i Srbija jesu potpisale sporazum ali BiH se tog dogovora ne drži jer ne hapsi optužene za ratne zločine a ako oni neće hoće Srbija. Vrijeme je da političari iz BiH počnu realnije gledati na situaciju i da izađu iz prošlosti. Rat je davno završio.