Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SASTANU SE, PIJU, JEDU, ZEZAJU SE, KO BAJAGI KOJU POSLOVNU PROGOVRE I??????? I????? I DŽABA GUBILI VRIJEME, NARODU JOŠ TEŽE.
Turci su očevi svih balkanaca što se treba opirati kada istorija govori
ZAPISNIK SA SEDNICE GLAVNOG ODBORA SDA : PREDSJEDNIK I DRUG ZUKIĆ OTVARA I SEDNICU I IZNOSU SLEDEĆE : ZUKIĆ : DRUGOVI KRAJNJE JE VREME DA SE U OVOJ STRANCI ODLUČI I DA SE DONESE ODLUKA OĆE LI OVDJE DA SE PONAŠA DOMAĆINSKI ILI ĆE NEKO DA NAPIPA ĆORKU . SELMAN : JE LI TO DRUG ZUKIĆ PRETI ??? ZUKIĆ : DRUGOVI DOLAZI VREME ĆORKE ,UPOZORAVAM .U ĆORKU ĆE SADA DA SE IDE KO NEKADA U KAFANU ŠTO SE IŠLO . AHMETOVIĆ : KO ĆE DA IDE U ĆORKU??? ZUKIĆ : ĆUTI BRE SADIK ,NISI SE JAVIO ZA REČ I ĆUTI !!! SELMAN : KO JE IŠAO U KAFANE TAJ NEK I IDE U ĆORKU,JA 6 GODINA NE ZNAM ŠTA JE KAFANA,MA NEMAM BRE PARE NI ZA STRUJU A KAMOLI DA IDEM U KAFANU . ZUKIĆ : EEEEE SELMANE ĆUTI NISI SE JAVIO ZA REČ I ĆUTI,ĆUTI ZNAŠ RED
Glavni odbor doo mafije i klepi dok mozes
Tako vam je kada ste obje noge gurnuli i jednu čizmu - sada valja izdurat. A, vala; i "onaj" Željko pritisn*o, neda se dihat!
Aktuelna politicka situacija kod Bosnjaka jos od 1832. godine ista, halali dusmanima a svom nemoj nikako, rascjepaj se sto vise mozes, da te lahko mogu porobiti.. oni koji znaju o cemu pricam sloziti ce se, oni koji ne lupajte dislike i tako niste za bilo sta umnije
@lik5555 hajde daj mi dislike, jer ocito nemas pojma, 1832. Bosnjaci gledali Turke kao oceve, nisu imali politickog vodju i lidera.. rano je tebi sinko da sta citas, nemoj ostani u blazenom neznanju :) Zmaj od Bosne kazes nije bio lider, a mi gledali smo toliko na Turke kao oceve da smo ih tjerali do Kosova, vjeruj mi, i da ne bi izdajnika Ali bega Rizvanbegovica, otjerali bih ih zauvijek, a ti ne bi mogao ovakve gluposti valjati na klixu danas ;)
@lik5555 "Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!" – 1831. (u razgovoru sa Osmanskim beglerbegom, kada mu je Osmanski beglerbeg rekao: "Nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine... Gineš za državu koja nikad nije postojala niti će.") Nemoj se meni kofrciti hoces dokaz i za fra Ivana F.Jukica, fra Kovacevica i ostale gdje se ne odricu svog imena Bosnjak, a negiraju toboznje hrvatstvo i srpstvo?? Jeste, toliko se urusavalo da je ostalo jos 45 godina u Bosni, a Omer Latas posijece sve vidjenije Bosnjake, medju njima i pomenutog fra Jukica, kad vec govoris da nije bilo zrtve..sto se tice simbola i zastava, zelen si ti za te nauke, pa ne bih ti sad o simbolima i cudesima, bice ti previse za danas, vec si izgorio po glavi..osim ako ne zelis ti sam jos da te sramotim?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nezna se koji je pošteniji.... i iskreniji.