Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ona stara : "sviraj ministru vanjskih poslova austrije"
Herr Kurcach :)
*Kurach xD
SDA slogan "snaga BiH" zato i jesmo najslabija drzava na teritoriji Europe !
mozes onda mislit kakva nam je drzava kad imamo "Drzavu za covjeka"
a tek haos koji zajedno proizvode SDP i SDA na drzavnom nivou.......
hrvaticu iz novog spota treba zigovati.. ima nešto u njoj :P
ima nesto u okicama .. nevjerovatno :)
hihihi.. e tako brate .. nek vidi narod kakvi ste vi hrvati fašisti :P ....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ko se ne sjeća predizborne pjesme iz 1990-te godine nakon 45 godina komunističkog ugnjetavanja. Proljećni se miris širi svanuo je i taj dan da slobodno mogu reći da sam brate Musliman SDA demokratijaaaaa SDA ljudska prava sva SDA hajmo svi u glas niko neće pobijediti naaaaaaaaaaaas Ko se ne sjeća 2002 godine i Boljševičke pjesme: Mi smo mladi, lijepi i pametni odlučno mislim i živim (SDP) hihihihihihihihihih Par slogana također pred izbore: 1990 - U svojoj vjeri na svojoj zemlji 2000 - Deset najtežih godina zajedno 2002 - Nadglasajmo prevaru i laž 2002 - Sa nama BiH može bolje 2006 - 100 % BiH 2010 - Narod zna 2010 - Država za čovjeka bilo je i zabranjenih slogana tipa - Opredjeljenje ili istrebljenje - HDZ (ovo je bilo pod Antom Jelavićem) :D
2014 - Vec 14 godina vas karamo
sjećamo se kako da ne....samo što su je političari previše ozbiljno shvatili pa se nagrabili, a narodu čuna
al smo se provalili u pm...
tesko je naci koje od g.o.v.a.n.a najmanje smrdi...
sdp propaganda
zgrabi svoju kitu
zgrabi svoju srecu manju ili vecu
aaa tako sam bila mala kada je ova pjesma bila hit (nama djeci) lalala
a kao sad si velika hihihihi
desna spojka - hoces i ti malo meth, nazalost jesam, ubrzo punim 21, privodim fakultet kraju i jos toliko ''odraslih stvari'' :(
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Danas se pjeva zgrabi svoju vrecu, pogrebnu
Zgrabi tripa vreću...To je nešto najbolje.
Sada nam svim treba Rekvijem, u turbo folk ritmovima ako može čisto da upotpunimo doživljaj i opći trend.
Irina isto undead ;D
Svak sebi, eto šta ćemo!
To ti po receptu ovih lopova na vlasti. Pa to je upravo ono sto ne zelimo i nikada nece moci bez novog rata. Takvi sto prate liniju manjeg otpora i glasaju za ove lopove.
ljudi moji pa jeste li stvarno toliko slijepi pored očiju? pa zar ne vidite da od ovoga nema ništa? država nam je protektorat i uhljebljavanje za zapadne propale političare! Sad vi opet recite "genocidaš nećete nikad" i slična sranja.... ljudi, isti oni koji su nas naveli da se ubijamo, isti ne žele i ne odgovara im uređena Bosna... i isti su uzrok 99% problema, prepirki, kriza i negativnih dešavanja.. tek 1% otpada na naše međusobno prepucavanje i razmirice.... nema od ovoga ništa.... i vjerujte mi jednog dana će ti stranci koji su "garant bosne" zarad svojih interesa rasparčati bosnu, neće to dodik uraditi i njemu odgovara ovakva situacija.... i ni vi ni mi tu ništa ne možemo!