Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Vam ko najavljivati kad je godishnjica. Ako iskreno zhelish biti taj dan u Ferhadiji bichesh. Nije neki gala event. Izvini shto ovako govorim ali... ovakve stvari se ne trebaju zaboravljati. Ni vrijeme ni mjesto. Sto se tiche ovih kretenoidnih komentara \"chekali sladoled i nije dokazano\"... Mogu vam jedino pozheljeti isto.
koliko se ja sjecam cekali su da kupe sladoled, a ne hljeb
Ja neznam ko laze sam sebe ja znam da je galic dobio koliko znam dozivotnu robiju za ovo granitaranje jadnici obicni stvarno kad citam ove vase komentare onda nema dvojbe da u vama je taj duh genocida i nije ni cudo sto ste jedini narod sto je ucinio genocid u evropi poslje drugog svjetskog rata..SRBI GENOCIDAN NAROD
@cc Teško prihvatiti neke stvari što ste radili, htjeli bi bošnjaci da zaborave. Vaš je specijalitet bombaši samoubice, i po svom narodu bizgove jedan.
ma laufer mamu ti dodji meni pa mi to reci i to bi ti bilo zadnje u zivotu sto si rekao pa rtrdu glupi u sarajevu je poginulko oko 10 000 civila od toga hiljadu djece i ti ces mi pricati sta je istina i sta nije nek te bude stid i nek se tvojoj porodici desi ono sto se desavalo porodicama u sarajevu p ti m majmune glupi je bo ti rašo mamu
Nije granata bila uopšte ispaljena sa srpskih položaja. Imao sam priliku razgovarati sa pojedinim osoboma Bošnjacima i to su mi oni rekli.
RAHMET VAM DUSI VJECNI
jao čuj ovog i di o ta srb.... ma mamu ti nabijem, vanzemaljci su to uradili p ti m sta nije dokazano... mogu ti ja svjedočiti o hiljadu drugih granata i metaka koje sam ja izbjegao sto ko de bi lna rtrdu jedan
Nikada nije dokazano da su to Srbi uradili. Pogledajte dokumentarce i clanke o ovom dogadjaju, granata nije ispaljena sa srpskih polozaja uopste.
DA SE OVO NIKAD NE ZABORAVI I DA PRICAMO SVOJOJ DJECI STA SE DOGODILO I KO JE TAJ POCINIOC (ZLOCINAC)
slazem se sa sobom ranije najavljujte ovakve stvari
U \"...u ulici Vase Miskina u Sarajevu...\". Danas je Fedhadija. I nekad je bila. Ali tada ne.
NIKAD ZABORAVITI!
Pokusajte da ovakve stvari ranije javite, tipa: sutra ce biti.... vjerovatno ima ljudi koji bi volili otici....