Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno kako se malo ljudi okupilo da oda počast poginulim sugrađanima.
To smo mi sami pobili svoju djecu. Boze sacuvaj!
to je njihov nacin ratovanja sa brda gadjat narod, a kad je prsa u prsa nigdje ih nema...samo su znali klat nevin narod i hvalit se nekim osvajanjima gdje su se borili sa golorukim civilima...A svijet i \"Evropa\" su to gledali tokom cjelog rata....I RS je napravljena etnickim ciscenjem muslimana i treba se ukinut sto prije u cast onih koji su poginuli za BiH...
Ovakve godišnjice bude bolne uspomene i tjeraju da se zapitamo gdje smo danas. Jesmo li uspjeli oprostiti \"hrabrim srpskim oslobodiocima\" za sva zlodjela koja su nanijeli napaćenom narodu bosanskom? Izgleda da jesmo ali oni ne opraštaju nama što smo ostali živi. I danas \"hrabro\" oštre svoje kame u nekim zabitima bosanskim a pod budnim okom novog vožda od Laktaša i nadaju se novoj prilici da nastave svoje \"bune protiv dahija\".
Njihovo Junastvo
jadan je bio njihov nacin ratovanja...djeca i zene stradase a svijet ih za to jos nagradi...ccc
najteze je njihovim bliznjima kad tada sva zlodjela i zlocine sankcionirat, treba se ugledat na mossad i zidove
www.urudos.org
Zvjeri koje su ispalile granatu su sigurno ponosni na svoje (ne)djelo. A ljubitelji RS-a neka se još jedno prisjete kako je nastala taj genocidna tvorevina (smrdi k\'o tvor).