Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPET GROKCE POTURICKA MUSLIMAJMUNSKA BOLESNJACKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I OBRISEM PAKSU KURANOM!
a kad majka rodi rusolizca vlaha poput tebe?
Pa u cemu je problem, niko ih nije tjerao da postanu vojnici. Sta su mislili malo obuke pa sjedi u kasarnu, prdi i primaj platu iz budzeta i tako do penzije. Brate vojnik si nisi balerina, fino u Avganistan pa zaradi platu. Zato si obucen i to ti je posao.
@Englez Koji si ti glupan, to majka teško dva uta rađa.
Hrvati sluze Rimu, Srbi Moskvi a Bosnjaci Bosni, tako je vazda bilo.
upravu si, nasa prirodna alijansa je inace evropa, mi smo je vazda branili od serva, i oni su nam zastitili cjelovitu bosnu, ali to sto smo glupi nam nije pomoglo te smo dozvolili fasisti titu da ostavi svo naoruzanje oko beograda..
Bizanta=Rusa ?! Ako misliš da su Vizantijci i Rusi isto, onda si stvarno g.l.u.p
Mi smo na strani Bosne i prilicno nezavisni a servi i kurbati su na strani vijekovnih neprijetelja Bosne tj. Bizanta=Rusa i Rima. Cak i odlazak nasih vojnika u ovakve misije ima za cilj zastitu Bosne. Zato zavezi sh u g o izdajnicka.
SELMO jarane zbo cega im je tesko kad ste vi saveznici obiju strana,Avganistanci su vam braca po ALAHU, Amerikaci su okupatori,ali istoriju je tesko pa i nemoguce mijenjati jer iz dana u dan potvrdjuete da ste uvijek na strani okupatora bez obzira na vjeru,naciju boju isva durga obiljezja;BITNO JE DA JE OKUPATOR.
@pero Slažem se,vratiti naše vojnike i neslati novi kontigent.
PA POVUCITE IH AKO JE STANJE TESKO. UOSTALOM STO SI IHI SLAO TAMO HAJVANE !!!