Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pise se SrPsko a ne Srbsko....nazad u skolu :_)
Pa kad nam sjede oni koji su unistavali ovaj grad u ratu,pa sigurno i ne naredjuju i ne donose pametnije odluke za ovaj grad,od onih da se digne u zrak.
srbine iz sarajeva svaka ti cast,potpisujem. .kretencine, zivim u zgradi naspram centralnog zatvora, imam sutra ispit, plina nemam, struje naravno da ne. . a ovdje takva s.r.anja pisete
Jos protjeraju onu svoju srbsku ciganiju ovamo nama na teret,socijale,a od Evrope uzimaju lovu za \"projekte\" takozvane MANJINE.
cigani lete u nebo
usjetio se plin danas ispred BBI-a..
Pa kako mogu pustiti tramvaj da prolazi kad se zna da isti stvara varnice gore na žicama. SARAJEVO - X . COM DE BA NAPRAVITE OVAJ SISTEM DAVANJA KOMENTARA, NE MOGU PET PUTA DA PONAVLJAM ISTU ŠIFRU.
.....ali zasto se vracaju u njega,kad su vec dovoljno zla mu nanjeli idioti,vrate se pa jos dobiju posao i secu se gradom kao da nista nisu uradili,majku li vam srbsku,idiotsku.....
SVAKAKO SVE JE OVO SUMLJIVO,SVA OVA ZBIVANJA PO GRADU,IMA IH KOJI DOLAZE I PRAVE ZLODJELA,JER MRZE OVAJ GRAD SARAJEVO I DALJE.
Letice te i vi ako Bog da za sva vremena,i to svi koji zele zlo Sarajevu,hinje srbske.
cigani lete u nebo