Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovac, Hercegovac dok se zemljom kreće, Brijeg Široki, Brijeg Široki više pasti neće.
pozdrav iz hrvatskog kiseljaka
Pozdrav sa srpske Grbavice ;)
Pa kad BiH moRe bit' država, što Široki neće bit' grad ??? Kakva država - tak'i gradovi!
Gorjeće ova zgrada u slijedećim protestima!
Ustaska govna
Ako uzmemo u obzir "ikonografiju", ovaj grad je sve osim BOSANSKO-HERCEGOVAČKI ... Imal ova zemlja ustav i bilo kakav zakon koji obavezuje mrzitelje BOSNE I HERCEGOVINE, da bez obzira što mrze sopstvenu državu ipak MORAJU istaći zastavu države u kojoj žive, rade, odrastaju, itd. U skupštini RS-a istaknuta je zastava BOSNE I HERCEGOVINE ... pa očekujem da i ova ustaško-mafijaška bagra učini isto.
Abdurahman>>> Gledaj slijedećih šest mjeseci!
Malo zbunjujuce, koliko mi je poznato Siroki Brijeg nije u Hrvatskoj nego u BiH. Gdje je drzavna zastava Bosne i Hercegovine?
pedokatolička smijurija...
LIŠTICAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zaspis u selu,probudis se u gradu!Bice him Pape pocasni seljak,pardon gradjanin,forsiro je Hajdukove igrace!
Nije li Posusje najmladji grad u BiH, ako se laze makar uradite pravilno
Vidi samo ove dvojice prdonja..
dobro bi bilo da ima koja fisikalna kasa,oni prosipaju neku maglu o ugrozenosti,a zive najbolje,hdz im omogucio sverc,nema poreza,fisikalnih kasa,
Listica mozda jeste najmanji,ali je zato najruzniji grad u BIH!
Nije li bio Posusje najmladji grad u BiH, neka se vise odluce
postace jaci od Mostara naravno odobrenjem iz sarajeva brace SDA
Ja mislim da nas polovica ovdje sto cucimo na klixu nece dozivjeti da bude neki kurcev 3.entitet a vjerujem da nam je prosjek gidina cca.25god!Drage moje ustase mozete samo sanjati i nadati se!Haj zdravo uceram vam pravo!
ok zasto je zastava ne postojece nikada priznate drzave koja vise ne postoji na zgradi vlade grada Bosne i Hercegovine??? Ovaj retardizam se samo kod nas moze naci.