Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došao !!! abd posao da nadjes i da sve bude kako treba :)
@DrinaSebrico Ti si izvidnica za Sokolac..
Duše male, ni za šta krivi ispaštaju kao i milioni drugih. Puno mi je srce kad vidim da je bar neko našao utočište u ovoj našoj Bosni. Kako li će račun položiti krivci za ovaj i sve ratove kad im se natovari na leđa sva ljudsla bol, sve dječije suze i patnja? Koliko bih voljela da se zaustave ti ratovi istom jačinom bih voljela da neka sttašna kazna zadesi te monstrume koji su zaslužni za pakleni scenario koji gledamo godinama. 😩😩😩
@DrinaSebrico bjezi ti bolje ti je dok nisu stigli.
Osoba ima bh pasos, dakle dosao je u svoju zemlju. Dobro dosli! Zelim vam svako dobro i da se sto ugodnije. osjecate.
pa klixovci jel moze kontakt za pomoc rwcun ili sta vec?
Da vam se Dragi Allah smiluje !
Zivot im je stvarno bio jadan cim im je u BiH dobro.
Procitaj tekst do kraja i shvatit ces da je lik bez posla.
Dobro nam došli!
Ajde ba brisi u aziju nisi pozeljan ovde ni ti ni ta balavurdija, buduci silovatelji
@Helga Za sad. Sacekaj da se ovih nakupi pa kad za jednu noc 1000 siluju kao u kelnu
Nismo loš narod Boga mi. Ima nade za nas
*
Mora bit da je bila jaka magla, kad su putovali, pa pogrješili sa pravog pravca za Njemačku ili Švedsku jer ovdje socijala je samo formalna stavka.
nemojte se samo raznijeti
Znamo kako je nama bilo, sirijskoj porodici treba pomoci.
Sretno vam bilo djeco u daljem životu i klonite se domaćih patriota,čuvara vjere i identiteta!Družite se sa normalnim ljudima a ima i takvih u Bosni!
Adila i djecu da se useli u kucu od neke budaletine koja je otisla u Siriju ovom dobrom covjeku rusiti zemlju... Ko bi rekao da ce doci momenat da se kuce mjenjaju BiH - Sirija k'o nekad Kotor Varos - Ilidza...