Osumnjičeni za ratne zločine
0
SIPA uhapsila Ratka Dronjka i Dragana Rodića
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA, ISKENJAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I OBRISEM DUPE KURANOM!
Pogledajte samo ova prezimena Gaćina,Guzina,Prcač,Dronjak...PA FAKAT TIM srbima nimalo nije bilo lahko u školi kad su bili mali(MADA IH JE VELIKI BROJ OSTAO DJETINJAST TJ.NEZEREO-ČITAJ NIKAD NISU POSTALI ODRASLI LJUDI),vjerovatno su bili meta zadirkivanja.E SAD JE TREBALO ZA SAV TAJ NAGOMILANI KOMPLEKS(da,da K-O-M-P-L-E-K-S)I BIJES ISKALITI NA NEKOM...POGAĐATE ISKALILI SU GA NA SVOJE KOMŠIJE BOŠNJAKE I HRVATE guslajući tobože o nekavim TURCIMA I USTAŠAMA.KAKO BILO DVOJICA SU MAZNUTA-SEZONA LOVA NE PRESTAJE-ZAPAMTITE TO srpski jadovi-GONIĆEMO VAS DO KRAJA SVIJETA!!!!AMIN
Ja prezimena kmetovskog, otac ga mrtvi je**bXXo hahahahaha Dronjak.... Sad mu samo zamislis pradjeda....
Riba se od glave cisti...
Kad bi svako hvatao svoje zlocince mozda bi i od ove zemlje nesto bilo.
a jes ih poslo
\'\'dronjak\'\' klasično prezime koje opisuje karakterno-mentalno stanje pravoslavnih kmetova,ide skupa sa \'\'mučibabić\'\',\'\'ćurguz\'\',\'\'govedarica\'\',\'\'balorda=glupan\'\',\'\'motika\'\',\'\'guzina\'\',\'\'đogo=konj\'\',\'\'ćutuk\'\',šiljeg=ovan\'\'...dokaz vjekovnog robovanja.
Jesu ali u zanemarljivoj mjeru u odnosu na Srbe.
\"dobro\" mu prezime :)
kao muslimani i hrvati ti nisu radili..pipo idi vozi biciklo u krug...
srbi GENOCIDAšI srbi GENOCIDAšI srbi GENOCIDAšI srbi GENOCIDAšI
Ovih genocidaša je puna Država,SIPA bi trebala malo češća hapšenja vršiti.
Svaka cast SIPA! SAMO hapsi,ima jos hiljada i hiljada srbskih ratnih zlocinaca po cjeloj genocid tvorevini pa cak rade u policiji i drzavnim ustanovama! SAMO NAPRIJED! A gdje je hitler ratko mladic???zasto i njega ne hapsite,prica se kak je bio 9-og Januara u Banja Luci, s tadicem i jeremicem,ovo nisu nebuloze! BiH4EVER!