Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZA SIPU,NIJE BITNA VJERA BITNO JE DA SVAK ODGOVARA ZA SVOJA NEDJELA
AZIZ uhapsio pet osoba zbog ratnog zločina.
Predugo ste cekali...na ovaj potez , i opet po ko zna koji put bez punih imena i prezimena!
zar to još nema te "novinarske slobode"? ljudi 21 vijek je a vi i dalje pišete inicijale pa to nigdje na svijetu nema. Ratni zločinci, kriminalci itd se trebaju istaknuti javnost sa punim imenom i prezimenom i slikama tako da gradjani mogu vidjeti.
u normalnim zemljama se izda puno ime i prezime potom kažu ova osoba pod ovim imenom i prezimenom je uhapšena danas radi sumlje da je neko krivično dijelo učinio, saznaće se u toku sudjenja da li je kriv ili ne. Dobro razumijem da je BiH divlja zemlja i da su zaostali najmanje 50 godina.
@F@K_OFF ajde ne seri majke ti ........ utusi , lijepo ti je covjek gore rekao moze ih tuziti ako je osloboden , ne seri o normalnim zemljama svi stavljaju incijale do osude
dajte puno ime i prezime svih uhapsenih
Ne moze nisu muslimani
Jeba li vas inicijali.