Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da svi rade svoj posao kao SIPA, bila bi ovo funkcionalna država. Nikad nisam čuo da su uhapsili nekog nedužnog.
Radi Sipa jarane ali onaj ko treba da radi on ne radi kao npr Tužilaštvo ovi se džaba muče hapse oni puste.
Kad budu hapsili cetnike koji sejavno u uniformama postrojavaju po gradovima manjeg entiteta ja cu reci da rade. Ovi su trebali biti uhapseni prije 15 godina, a ne sad.
Nakon toliko godina,sta su cekali do sada da pomru ili se zaboravi....
Sa takvim tempom, zavrsit ce te za 1000 godina
Nema od tog nista.Nase sudstvo ce ih pustit.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sipa-goran-zubac-smijenio-karica-i-pajica/140319120 Goran Zubac smijenio Karića i Pajića da bi potom doveo ortodoksnog u doslovnom smislu, Jovicu Mirosavljevića zvanog chetnik, istinskog zaljubljenika cetnickog folklora ,vezova i rukotvorina. Toliko o srpskoj istražnoj policijskoj agenciji - Sipa-i. Zasigurno je jovica u nekom iducem ratnom sukobu u bih, dobar kandidat za titulu ratnog zlocinca.Tekst gore - farsa kodnog imena-i mi radimo nesto.Ovo je trebalo biti uradjeno 1996 najkasnije 1997. Danas 2015, komicno.
Sto da se radujem kad su ovi trebali biti uhapseni jos krajem 90ih godina. Kada pocnu hapsiti one koji se javno u uniformama postrojavaju u tzv. RS, Dodika koji radi na raspadu ove drzave onda cu reci bravo SIPA. Ovo je sve mazanje ociju. Prije neki dan u Bihacu uhapsise Bosnjake odmah ide ime i prezime, i detaljan razlog hapsenja.
Jebiga otišli kombijem 1+8 da su otišli autobusom bilo bi ih 60.
sipa, ruke vam se pozlatile, samo hapsite gamad
Dobra vijest,samo naprijed,ima njih pozamašna cifra
Sreća pa je Sipa. Šta bi radila da je hobotnica.
a tek šta bi im odvalila Octopussy :))
Ova sipa je jedna velika karina nista vise hapse i onda ih pustaju pa nije nista cudno kad ih hapse isti zlocinci koji su palili harali 92.Isti Zubac je ubio jednog Bosnjaka 93 zato imaju svjedoci da je istina .Karina je ova sipa nista vise