Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo sakrivali 1945, ne bi nas ubijali "92
nije bilo dobro skriveno :D
je*bem vam mame trazite kod srba oruzje u republici sumskoj a ne kod bosnjaka
MISTERY....
da pogodim...konacno neko pogledao film GORI VATRA i provjerio sta se nalazi u podrumu drotovske stanice pa odlucio da iskoristi za pozitivan PR za snage ceranja i pljenidbe?! Nayebem vam se mame nesposobne, onako usput
Ma nece vehabije nista, ko sto nisu ni u selima oko Srebrenice. Meni ce zao biti Srebrenice kada vama bude zao vasih zlocina.
Samo sakri trebat ce nam opet kada Srbi krenu. Oni kod svojih ne nalaze a nema gdje nema oruzja ali zato je SIPA nasla u Tesnju.
srbi nigde ne krecu,zna se ko u Bih poziva na rat i kome je "sveti rat" u vjerskim knjigama
@gaetano...sta je dzihad nego borba muslimana na alahovu putu,odnosno sveti rat jer se vodi u ime alaha i na njegovom putu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Spremaju se vehabije da kolju, ali pokajace se.
Pa ako se spremaju nece to u Bosni, vec u Srbiji
sta je darko strah te zakopanog oruzja,ako si nevin nece ti niko nista,sta se bojis,osim ako ti nisu krvave ruke?sram te bilo bilo kakvog komentara,da si covjek osudio bi genocid u srebrenici i odao pocast zrtvama a ne da tu pokusavas da lupas neke gluposti,al strah je strah razumem te,jaki ste na civile a na ove sto spominjes sto im je smrt draza od zivota onda prpa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zakapaj !!!