Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno u zatvoru. sad jos ostatak ekipe jer nije ovo mogao sam uraditi. cini mi se desetak miliona KM da su ukrali kroz one nove licne karte.
..a mi opet čekamo ličnu 20 dana
TO SIPAAAAAAAAA👍👍👍👍👍👍👍👍 SAMO HAPSI KRIMINALNU GAMAD DODIK JE SLEDECI😄😄😄😄😄😄
Sva školovana djeca i pametni ljud treba da idu u inostranstvo jer u ovoj našoj državi svi koji rade i nešto naprave su lopovi kriminalci ,još ako su velike cifre u pitanju problem je gdje su oni tu a miloni su u pitanju...Macan je uradio nešto a šta su ONI ne bih ni pasoša imali kako treba a plaćali bih ga duplo više kao i sve ostalo ,skup nam pasoš, ma neće nam ni trebati .....i prestanite pljuvati po školovanim ljudima besposleni i ojađeni narode !!!
Sve uzorni neki gradjani nam sjede/su sjedili u institucijama.
Grudva je bacena ! (:
srbska posla
jedino je bitno da ga neko naguzi u zatvoru...u tom trenutku ti dolazi iz guzice u glavu :)
Je li ovo onaj poštenjačina , koji je uvek kada bi ga neko od novinara upitao za marifetluke , izgledao kao da je " mojsije" , i koji je uvek davao odgovore kao da su krivci za to što njega optužuju , upravo ti koji ga o tome pitaju. Stara je to škola srpskih lopina , koji su kroz vascelu istoriju samo lagali , pljačkali i ubijali. PS Macaneee , vreme je da kažeš istinu
sad ga pošteno zguziti u zatvoru, jebavat ga dok mu oči ne iskapaju
bog te .... cuj iddeaa hahhahhahahah
Sta je smijesno tu?
Znaci zna se sljedeci± laktasenko
hapsi se, ali se ne osuduje.....nide veze
Ovaj baca na Ahmed i nedžada :)
Porche Macan
A zato je meni skupo vozačku zamijenit... Valja ovog krmka debelog finansirat... Kakav dalji status, u Centralni đubre do suđenja a poslije Zenica ...
Došla maca na vratanca