Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska postaje centar terorizma, Evropo stidi se sta primi !
Ustasluk I nacizam u komsija buja !
A jos se naoruzavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sad ce tuzilac rec...malo je ovo dokaza...evo pustih vec troje na slobodu a ovi ostali mozda i mjere zabrane dobiju...nego dajte mi onog hameta sto je metar drva ukro da ugrije djecu... da ga u zatvor saljem...
ISLAMSKI TERORISTI PRODAJU ORUZJE I ISILU I REGIONALNIM BANDAMA, 23 % FEDERACIJE JE LEGLO TERORIZMA BAS KAO STO JE ONAJ ITALIJANSKI NOVINAR PRENIO.
SIPA OCITO NE RADI DOBAR POSAO CIM BOANJACI PRENOSE I PRODAJU ORUZJE U INOZEMSTVO, NIJE DOVOLJNO STO IH NA HILJADE U ISILU IMA NEGO JOS I MEDJU GLAVNIM DISTRIBUERIMA U EVROPI.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Od svih državnih institucija, SIPA jedina pokazuje konkretne rezultate.
ma daj ba vam nasli malo droge a taj isto dan je neki sleper prevuko troduplo droge. sve je to samo sminka za oci nase.
Sta kaže Nefic, situacija je zadovoljavajuća,ilrgalnog oružja u BiH nema ili ga ima jako malo a ovih ~10kg marihuane, dajte vamo da se popravim.
to su sve povratnici iz Sirije krivi pa svalili na naše Hrvate
Dinamida, sto moze i kitta da pokida i nista ne kida dobro kao dinamida dinamida, bacim klas pa ispliva riba dinamida, dinamida
Pogledo sam predmete. I šta sad?
Hrvati u eu..srami se evropo
Pazi druze kome oruzje prodajes da te taj isti kome si prodao ne bi gledao preko nisana....
zanimljivo kako to zaustaiše na teritoriju BH izgleda ove susjedne države nemaju SIPE :)
aman sta je dinamita aaaaaaaaaaaaaaa
Jede se kavijar, pije se dzin, ima se para, ima se s' cim, ponekad trava, nikad heroin, jer ja sam, ja sam guzonjin sin
zar nje izvoz prioritet BiH, covjek se vise ni biznisom ne moze bavit, sta je ovo...
u RS u se Prvačići igraju vakim stvarima a sipa diže neku hajku po federaciji
U RS nisu napadali institucije uz povike alalhu akbar.. Znamo cije je to zanimanje..
Jarane, da su uhapšeni muslimani, vidio bi naslove. Isil, Idiš, al Kaida, Nusra, Hamas, teroristi, dzihadisti, Maoča, Ošve... u BiH, prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Mater vam dvoličnu. ŠTO SADA NE SPOMINJETE TERORIZAM!!!
pa uhapseni i jesu bosnjaci- sead kolasinac i kompanija 😜
Pa kad vidis haharcica od 25 godina u guzici, onako malo nabildan, vozi auto od 100.000 KM, sta mislite kako ih je zaradio? Nije sigurno postenim radom, jer tako ne mozes ustediti za mora a kamo li za neko dobro auto.
Na birou zaradio