Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Sarajevskom nego sarajevskom, kad na mjesto lektora zaposle pekara.
Hahaha...na njihovu štetu. Vidiš oni mogu od mene nešto naučiti, dok oni svojim člancima zaglupljuju raju. Rubrika kultura/magazin zjapi prazna, eventualno je popune nekim žutilom.
Taman da svojom gu*ičetinom popuni cijelu rubriku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko iz cetniteta ljubomora sto ne slece na Trebinjski super aerodrom :):):)
katil xxl tad nece biti aviona :):)):) bice u modi teleportacija :):):)
CMonteCristo vidis pa aerodrom u Becu im 25-30 puta vise letova od beogradskog :):):) kakvo ti glupo i idiotsko poredjenje imas to je nevjerovatno :):):). Odkle znas da nije neko od tvoje brace iz cetnoentiteta dojavio za bombu :):):) Da kazu da ce trebinjski aerodrom biti aktuelan 2156 godine :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nepišite svašta ometate istragu
"_Navodno, dojava o bombi u avionu Turkish Airlinesa, koji je dolazio iz Istanbula u Sarajevo, stigla je sa nepoznatog broja, a osoba koja je zvala kazala je da će se u avionu "uskoro dogoditi velika havarija"." Hahaha, pa zašto su odmah pomislili na bombu? Ima raznih havarija. Možda je neko vidovit dobronamjerno htio da upozori. :))))
jos neznaju
to ce sigurno mr kebo da otkrije sa svojim ekspertomkoji prima platu iz rs da izmislja bosnjacki terorizam ikampove od milijon duluma dje raste trava hahahah
bombe nema sta sad provjeravaju i trose narodne pare
Sipovci, procunjajte po BH Airlinesu, tu je to negdje...
ja mislim da su manijaci :D
Mora da je Safet opet kasnio pa nije mogao drugacije :)
SIPA provjerava !!!!!!!!!!!!!!!!! AhahahHAHAHAHAH pa dosad je trebao da bude uhvacen ahhhahahahha
Pa dogodila se havarija.. sve su pretresali, putnicima nisu dali da idu, haos u medijima.. Nije ništa promašio.. Cak ih je i nadmudrio..