Istraga o slučaju "Dobrovoljačka"
0
SIPA pretresla stan Zaima Backovića u Sarajevu
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ne! Sad će pronaći Dinove grudnjake i štikle!
I treba neko da odgovara za onog Anđela s greškom
LEAVE DEEN ALONE!! Ovaj... Britney...
SA X COM JE POSTAO GLAS NEIŽIVLJENIH I FRUSTRIRANIH JADNIKA
Jesu li svi borci dobili ovakve stanove kao Zaim?
Ove Ciglane sve vise lice na kokosinjac.
A tek što mu je brat pošten Krao po narodnoj banci i umjesti da čuči u zatvoru on na slobodi. I još profesor na faksu hahahaha E Bosno da te nema, treba te izmisliti. Raj sa lopove i kriminalce.
A TI SI G L U P A CRNOGORČINA
eno ga deen sjaji mu se celo na njemu odijelo od sperme bijelo
sta cemo sa onim dionicama unioninvesta..ako ga istrazuju nek to odrade konkretno!
Možeš na njegovo mjesto ali ako si srbin ili ako si bar podudlao bar trojici srba u životu uglavnom to navedi u cv-u pa ćemo razmotriti
VIDIM DA SI I ĆORAV JADU JADNI
sad kad ode u zatvor njegovo radno mjesto u CB ce biti slobodno....hm..odo da apliciram ali nemam stelu majku mu... raja, ima li ko stelu u CB?
NJEGOV PROBLEM JE ŠTO JE IZ CRNE GORE I IMA STAN U SARAJEVU A TO JE NEOPROSTIVI GRIJEH TREBA GA RAZAPETI
Čuj \"jado jasni\" hahahaa A đe si čoče, al si se prepozno a?
Ne treba gurati probleme pod tepih neka se sve istrazi i neka se jednom za sva vremena stavi tacka na ovu pricu. Zaim se casno ponasao u ratu, nije se uklapao u stereotip \"Alijinih debelih generala\", slao je vrhunske izvjestaje sa terena i upozoravao npr 10 dana prije velike ofanzive kada je pala Bjelasnica, Igman itd Ako bude pametan PROGOVORIT CE o svemu a ako ne bude onda ce se na punu, stvarnu i pravu istinu jos malo pricekati ali ce na kraju svakako ona isplivati.
ZAJIMA PO JAJIMA