Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šiptar iz Gusinja ima zgradu od 172m u Sarajevu i stan u luksuzno-svetlećoj zgradi?
A ja Bosnjak iz bejha imam deset kermi i isijas..
@hrisi-avgi Ko ti je kriv kad si izdo svoj narod a prihvatio pokret.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo SIPa. NAROD FEDERACIJE JE UZ TEPE I NA RASPOLAGANJU, SAMO RECITE I TU SMO ŠTA GOD TREBA, ALI SAMO HAPSITE, OVDJE SE NAKOTILO TOLIKO KRIMINALA DA SE VIŠE NE MOŽE DISATI. HAPSI SIPA JEDINA NADA OBIČNOM POŠTENOM ČOVJEKU JE SIPA. ČESTITAMO.
Glupa si, ali bas ono po definiciji. SIPA nema ovlasti da hapsi koga hoce nego iskljucivo kada Tuzilastvo BIH od nje zatrazi hapsenje.
@dervo.finci , ispao si glup ko oveće tele.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta tek imaju pazarci.
Bake se ocigledno vodi onom:" Najbolji nacin da se izgubljena bitka pretvori u pobjedu je da se promijeni UNIFORMA" Ubi ih bake nogom :$$
Dok Bakir ne LEGNE, svi lopovi su na slobodi ...
Dok Bakir ne LEGNE, svi lopovi su na slobodi ...
Eki importane. Cudi me da nije na krovu one svoje nakaze towera napravio sebi penthouse. Da o'zgo gleda na seher....ipak je on najveci neimar i vakuf posli gh bega 😂
Zovnite Fadila da mu vidi stan,kako sirotinja zivi. Gospodari BiH : Dvije kule Gospodari BiH :Dejtonska druzina Fali nam jos samo zadnji dio ove nase tragedije.
Bice on gospodar prstenova u tvorza..
Bake guzi koga stigne aman , zaheban igrac !!!🤔
@mirsad52 ,ja cu Sebiju da karam.
@Clark Gable..... A ja se opet nadam da dolazi vrijeme da i Bake bude NAGUŽEN ... Daće Bog pa da i on na pokoje pitanje na pravom mjestu odgovori . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
genocidna sda opet pakuje,a u njihovim redovima svaki drugi kriminalac. pljuc
cesto kada prodjem pomislim kako bi bilo lijepo tu zivjeti ali mi je falilo 4000 po kvadratu
sve se nema sta se u importanneu kupuje
A jel mu pretresla avion. SVe dragocjenosti drži tamo ! :))
Avion lebdi hahaha