Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gazija Onaj isti koji je je-bo tvoju majku Fadilu pa se ti krelac poturicki izrodio...
@sarajevo-x Hajvani sto ne objavite da je legenda Sarajeva Kemal Monteno u bolnici u Zagrebu i da je u kriticnom stanju? Je li to zato sto Sarajevo nije vise njegov grad, kao i stotina hiljada onih koje ste protjerali, a naselili siptare, sandzaklije, arape i podrinjce? Ali VRATIT CE SE WALTER-JE.BAT CE VAM MA-TER, KAD TAD..
@Amere sine koji je geno-cid-ni cet-nik tebe napravio.....nije bogami lako tvojoj okolini sa takvim de-bi-lom
Sta se tu ima provjeravati...U ratu svercovao sa Radovanom i Izmetbegovicem, posle rata prosirio posao i na Milosevica i Tudjmana dok nisu krepali, saradjuje odlicno sa mafijom Mile Djukanovica, odlicno suradjuje sa narko dilerim Tachijem u laboratoriji droge i organa Kosovo, poslusan sluga ILUMINATA... Izvlaci pare i trpa ih u americke banke...Nit je VINO, nit je VODA, znaci BEVANDA....Odluka:PODOBAN..
Svaki vikend na relaciji Sarajevo - Zagreb - Ljubljana -Rijeka -Split-Mostar, redovno isplacivano i dokumentovano u Federalnom ministarstvu finansija. Eto, neka to provjere.
Liječine :)
DA bi neko dobio odobrenje od SIPE mora sam za zebe da dostavi dokaze da je zaslužio 15 godina zatvora ,ako ispuni taj uslov onda je podoban ,znači slušaće i uće u igru .