Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auu......Ja ga nisam ni osjetio...xD
sinoc je bas bilo gadno ali sve je proslo nadam se da se vise nece ponoviti
CITAV GRAD JE TADA BIO BUDAN, GADAN JE BIO ZEMLJOTRES
pao sam sa kreveta i prepo sam se pravo haha :D:D:D:D
prespavao :(
ja u zivotu nisam osjetila ovakav zemljotres, jedva sam dosla do zraka kad me iz sna probudio... i pogledala sam poslije toga kroz prozor (kada je ponovo dosla struja) i svjetla su svugdje bila upaljena. ko u 8 sato navece, a ne u pola 5 ujutro... poprilicno je uznemirilo gradjane sarajeva! a nasi umjesto da daju bilo kakve vijesti, da msire ljude, oni nista! javljaju tek ujutro...scasta
ha pas je bio slab heheeh mislio sam kucu mi srusi!!!!!!!!
Evo i ja ne mogu nazad u krevet dok se ne prestanem tresti. Nema mi nista mrze od zemljotresa koji me probudi pa ne znam ni gdje sam ni sta sam. Bio je pojak, ja sam na Kosevu i kuca je bas fino zaplesala cile mile. a prije jedno sat dva je bio jos jedanali slabiji i kraci tako da sam mislio da mi je nesto palo sa stola kad sam se probudio. Bas gadno. Sad me strah hoce li opet.
jutros jak zemljotres prije 10 minuta zaljuljao mi se neboder kao da prut,katastrofa
Zemljotres je mila majka sta ce nam se sve dogadjati zbog pedera i ostalih nakaza koje dizu glave i glasove o netolerantnosti 600-600 hiljada stanovnika na spram njih 100 komada !
nije ti tačna cifra fulio si za oko 100.000 mislim manje si napisao a ovo je onda najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjslađi zemljotres alajhimanet istino
ama kakav zemljotres vratio se komšija iz iraka pa komšinica slavila
Posjetio sam Sarajevo iz Floride (Miami Beach) i u putu ka dolasku u Sarajevo sesto culo mi je reklo da bi se mogao desiti zemljotres u Sarajevu, i kao da sam predvidjeo buducnost zemljotres se desio. Nevjerovatno ali istinito.
HEJ, VASKOLIKI SVAKOLIKI SRBI, BOŠNJACI, HRVATI I OSTALI... JEBEM VAM SVIMA MAMARE, AL U ŽVALJE KO GOD JEDE GOVNA O NACIZMU I FAŠIZMU!!! NEKA VAS SVEMOĆNI BOG SVE UNIŠTI KAD NISTE NIZAŠTA, I KAD JE TEMA ZEMLJOTRES VI PRAVITE URNEBES ;-) ............S M R T..........F A Š I Z M U !!!!!!
E TI \"ISTINA\" POSEREM SE JA I NA TEBE I NA POBIJENE SRBE U SARAJEVU, RAT STE SAMI ZAPOCELI, PA STA STE MISLILI DA STE NEUNISTIVI; MAJKU VAM SIZOFRENICARSKU!!!!!!!!!!!!!!