Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ti se ne sviđa papak van onda iz Bosne... ;) o nezavisnosti možeš sanjati ;) ko što ste sanjali i o Kosovu...ali pazi sanjali... :D
Ovo s Bobar bankom samo dokazuje da RS nikad nece opstati bez Federacije. I Federacija je smrad za sebe, sto jest' jest', i jedino se u jedinstvenoj BiH mozemo nadati napretku. Sta me briga ko mi je predsjednik sve dok mi drzava daje osnovne uslove za zivot. Ovako... nidokle.
Njegova veličina je u tom što ne podilazi nikom. SAMO SVE BI DAO KOZARIĆU DA MU OVAJ ODŠTAMPA JE DNO DVIJE MILIJARDICE KM.
PA MEDIJI IZ RS-a MOGU VEOMA EFIKASNO DA POMOGNU ODLASKU mILETA - VOŽDA OD LAKTAŠA. UPORNIM ISTRAŽIVAČKIM RADOM I ČLANCIMA KOJI SE BAZIRAJU NA ISTINI, MILE ĆE PASTI ZA POLA GODINE!
DRAGAN ČOVIĆ je veći Srbin od M. DUDUKA ... ?!!!
DODIK NEĆE ODSTUPITI, DE BOGA TI RECI A KOJI ĆE TO POLITIČAR U BOSNI I HERCEGOVINI IKADA ODSTUPITI. NIJE IM BILO BOLJE NI U MATERINU STOMAKU, NEMA ZEMLJE NA KUGLI ZEMALJSKOJ KAO BOSNE I HERCEGOVINE GDJE ZA POLITIČARE PRAVI RAJ PO ONOJ ,,UMI AGO KOLIKO TI DRAGO,, NITI TE KO PITA, NITI KONTROLIŠE, ZEZAJU SE, UŽIVAJU, BOGATE, PALAMUDE, ČEŠKAJU .....I KO BI OD OVAKVOG RADA ODSTUPIO. NARODE PRIJATNO U KONTEJNERU!
nije lud da otstupi iz verarija na kokosku
al se ovaj naprica. ebes anu karanjeninu
Na prostoru bivše JU nema boljeg političara od Gospodina Dodika. I netreba da ode sa vlasti. Meni se dopada zato što On govori ono što drugi političari u RSu misle a ne usudju ju se govoriti. Njegova veličina je u tom što ne podilazi nikom. Čovjek ima svoje stavove i strogo ih se drži. U Federaciji takvih nema.
Ne zna se koji je gori - http://spijun.org/?p=3044
Zašto bi?Uživa ga k'o beg.
Duvaj ga Dodik!
A ZASTO BI ODSTUPIO? ZAR NIKO NA OVOME SVIJETU NE VEZE? ON JE TU POSTAVLJEN ZA DESTIBILIZACIJU LIJEPE NASE; ISTO KAO I ONI KEROVI U SARAJEVU. DA LI JE OSUDJEN KARADZIC, MILOSEVIC ILI MLADIC? NEKO SE IGRA U NASOJ AVLIJI A DA MI TO NE VIDIMO
Kad u Zenici pobjedi SDP e to će biti promjene na bolje.
Mislim koje LICEMJERJE Bošnjaci biraju stalno SDA i Bakira i onda Srbima spočitavaju na biranju Dodika i SNSD-a. Kod Bošnjaka promjene nema, a hoće promjenu kod Srba. (by Hrvat)
turci ko turci vazda bili i ostali plitki
Pa normalno više Erdogan ima fanova u općini Zenici nego u Ankari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a Bakir? Bosna postala dvor Izetbegovića.