Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prepali se malo da vam centrotrans ne dokaze da ste zamjenjivi. Jutros cekam 45 minuta trolejbus i naravno ne mogu uci u njega kad dodje... Jedva cekam centrotrans, placat cu im kartu i duplo skuplju od vase,jer vrijede!
Hajd\' se više dogovorite. DA ili NE. Kada svi budete solidarni i kada bude jedan sindikat možda imate nekakvih šansi da izborite svoja prava.
Prepali se šošoni, neka neka! I trebate se bojati, jer MI SMO BOSANCI, VI STE STRANCI/GASTARBAJTERI!
Majmune Belopoljski.Vrati se odlake si došljegooooo.
Cuj neka strajka, pa Bgm nek ti strajkuju kad budes imao/la posao, a posao ti bio na suprotnoj strani od koje zivis !! Pa tad bi vidjeli kako je kad ne radi javni saobracaj :O
Neka strajka, jos jedan razlog da se ne ide na predavanja! Imate moju punu podrsku! Strajkujte gladđu!
Zasto gras nema platu topli obrok regres placeno pio mio kao ostale firme u KS=?= Stvarno SDA na silu hoce da ubaci centrotrans u gradski prevoz...ne zanima me ko ce da me vozi ali stavrno mi je zao RADNIKA grasa...NISU RADNICI KRIVI STO SE STRANKE PREPUCAVAJU PREKO NJIH.ako je strak jedino rjesenje neka istraju u svojim namjerama
s ovom stokom nikad na kraj izac... nek nam je Bog svima na pomoci