Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam glasao za trojku,ali više neću. Mnogo su minusa skupili za ovo pola godine.. sramni su postupci koje rade.
u kantonu su skoro 6 godina na vlasti sa kratkim prekidima a situacija nikad gora
Moj truba, bas si truba! Ti i glasac Trojke je kao nebo i sesirdzija! Mali zeleni misu, sta mislis ogaditi nekome Trojku. Pa covjece mi smo urbane Sarajlije! I samo urbane stranke mogu proci u Sarajevu! Tvoji zeleni nek pokusaju u donjoj i gornjoj vukodzebini!
Demokratija i ostali jednorozi
Bravo za policiju ! Puna podrška !
jesi to ti Naida Hota Muminovic
A parade ne zabranjuju e glasači trojke tako vam i treba.
birali ste tu vlast, u čemu je problem sad?
Postavili ste na mjesta direktora nesposobne i podobne i naravno da nema napretka.
Birali smo demokratiju i dobićemo je na "zlatnom tanjiru", ali sa okovima na nogama i povijene glave....podsjeća me na sliku iz Manjače, Keraterma, Gabele... Bravo za Vladu KS 😡😡😡
al zato ne Brane da Narko Kartel Trguje Drogom u Kantonu Sarajevo !
Trojka sve radi kao i Njihov Ucitelj Aleksandar Vucic !
Drzava u Raspadu ! ne da Trojka da se narod Buni kao da je Sjeverna Korea
Najnovija vijest: Sud utvrdio da je Vlada FBiH diskriminirala Bošnjake: Nezakonito smjenjivali u BH Pošti, kao i u KCUS-u
Policija pod kontrolom politike. Kao i mediji. Dragan Mioković iz Naše stranke izjavi da im je cilj svih ciljeva ovladavanje Federalnom televizijom, a Duška Jurišić iz iste stranke podržala gašenje signala FTV i lažno optužila novinara Avdu Avdića da nema fakultetsku diplomu. Istovremeno šef diplomatije osumnjičen za članstvo u kartelu i stavlja novinarima mete na čelo. Bog da pomogne i vama i djeci.