Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se ovo svodi na lovu,dole nedostaje preko 20 miliona KM sad kad se pocelo ceprkati gdje su i kako potrosene nastala je frka.
Ma sve vas treba otpustiti. Sjetite se vaseg Jasmina Durakovica koji eno sada drzi na depo.com govoranciju po sistemu...\'eh kad sam ja i kako sam ja i kako sam j avazan\"...Boze seljacine i papka...covjek bi reko da je on nesto uradio u zivotu a ko ga zna zna da je bio vjeciti \"uvlakac\" i spletkaros...Sve mi smrdi da su njegovi prsti upetljani duboko u ovo na FTV...lafo on je nezavistan ha ha ha...ja kakve vi uzgajate mufljuze tamo to je da bog sacuva....