Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protesti zdravstva, prosvjete, policije nisu nikakav problem nikome ne smetaju niko ne govori posutsjte ih, suzavac na njih.. Ali ako obicni radnik koji radi za ove prve izadje da se bori za svoja prava onda ih treba sutati jer mora se na posao... Bravo ljudski olosu.
aj ne seri
@FIGO10 Svi u kozarčko kolo i opleti lolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka su
proleteri svi zemalja ujedinite se! sta chekate. dok jos niste postali robovima
Kako se brzo prilagodjavamo pandemiji, najbolje dosad organizovan protest, sa distancom, bravo!
Pa zato haman dvjestatrista zarazenih dnevno, nanu vam naninu
Svi građani dok ne izađu bošnjaci i srbi i hrvati i ostali i radnik i penzioner i invalid i rudar i pekar i mesar i poljoprivrednik jednostavno svi i kažu pa dosta je više ovakog života onda se nadat nečem boljem.
da imalo imate pameti koristili bi provjereni recept,,samo mjesec dana prestanete placati sve racune i zavrsena stvar ima da plesu kao mede,,,, nemogu svima iskljuciti vodu ,svima iskljuciti struju sve zatvoriti a nemogu nikoga ni batinjati pa da vidis kad nestane para kako mjenjaju zakone uljucujuci i benzinske pumpe i cica mica gotova prica
Jaz između privatnog i javnog sektora će postati toliki da će država propasti u narednih 10 godina. Nešto kao grčki scenarij samo puno gore. Bosna će biti nešta još neviđeno u Evropi, država afričkih primanja i kriminala sa brojem stanovnika ispod 1 miliona.
ma ja i odmah glavnom ulicom i sve blokiraj koga je..e ionako smonko švicarska sve fukcioniše! i ovo malo jada što radi trebate zaustaviti!
samo na svoju štetu to rade, teško da postoji način da dođe do promjena....
Hajmo ih rusit...
Nije li Bog dao da je pocelo ?
Da li može neko da argumentovano odgovori neobrazovanoj ljudskoj bijedi od Bulevara i njemu sličnih SDA b0tova a da ga Klix ne obriše? Sputavate slobodu govora bez vrijeđanja i štitie huškaće koji s3ru danonoćno gluposti po portalu bez mogućnosti da im se kulturno i argumentovano odgovori. Sramota.
ako podignu minimalac.. desit ce se ista stvar ko u hrvatskoj sa meggle.. dosta firmi ce se pokupit i otici.. mnogi mali poslodavci, koji mozda rade na samoj granici isplativosti, bice primorani da zatvaraju radnje itd..
ako zele povecati plate radnicima, onda neka smanje doprinose na vece plate tako da ostaje vise radniku.. a ne ovako, ovo je samo dodatni porez
Ovdje postoji skrivena uzrocno posljedicna veza o kojoj se ne govori; privatni sektor mora raditi jos vise da isfinansira javni sektor a to znaci obezbjedzivanje novca za sve korisnike budzeta i plus vracanje kredita koji su se uzeli. Zamislite apsurda;ovaj zakon ce samo da se implementira u privatnom sektoru dok ce u javnom sektoru sve ostati netaknuto, rad sa svim benificijama.
Udri bagru !! Glasali su za SDA i opet ce . Isti ovi sa ovim zastavama. Udri ih milicijo molim te- privatni poduzetnik
Ili puhali u pistaljku ili u k#rac,isti vam je rezultat, dok se ne uhvatite bejzbol palica, nikakve promjene nece se desiti..