Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vidis tajo da je džemsudin bond bio u pravu: nikad ne reci nikad! ti reče da nikad nećeš dati ostavku a dade je na kraju!
e jos da se trazi i Dodikova ostavka 1% zustro ko silajdziceva gdje bi bio kraj. Dok Dodik radi da pola BiH ocjepi, ove budaletine se bave unutar bosnjackim sukobima. Zavadi pa vladaj... kako ste glupi i kako lahko nasjedate... Ovo nije nista nego stranacka borba da se dodje do fotelje upakovana pod zahtjevom \"gradjana\", kojih gradjana????
Meni je on bio smijesan kad se derao prije pola godine \"EEEE NECU DATI OSTAVKU!\" Vec tad ga je dobro ispusio, ovo sto je tek sad dao pokazuje kako ne vidi dalje od 2 milimetra ispred.
Samir je po prihvatanju duznosti naslijedio Kanton Sarajevo sa nezvanicnim premijeeeerima i premijerima. Krajnje je ponizavajuce za sve Sarajlije i sire, stoi ima i takvih koji nas smatraju tolikim idiotima da ne znamo cak ni kako jedna lasta ne cini proljece... Ako mi ne vjerujete pitajte jednog od mnogih od SDA sinova zabihovaca - patriotu - Tatu Jatu.
majke mi ću se rasplakati nad ovom izjavom predsjedništva stranke za BiH :-( De bogati, smanjite doživljaj... Svi vaši koji budu smijenjeni ili podnesu ostavku kao \"moralni čin\", završe u nekoj ambasadi.... Gdje će nam Tajo, saznat će se....
Jest ga Haris povukao \"na vrijeme\", sto nije onda kada je citavo sarajevo to trazilo od njega, kreten umisljeni!!!
OSTAVKA PRIJE POLA GODINE JE MORALAN I OGOVORAN ČIN;OSTAVKA POSLIJE IZBORA JE JADAN I SMRDLJIV ČIN!!!
\"...ocijenivši da je velika politička šteta što prekida svoj uspješni rad na čelu tog organa u čijem vođenju je imao dobre rezultate\" fino je da je dao ostavku. ali ovo je spica. pa koliko dugo moramo vase pljuvotine slusat ? ova izjava je drska sovinisticka uvreda za sve nas !
pa zar doista mislite da nakon toliko napornog rada i truda sto su dosli na te pozicije, da ce se neko tek tako povuci, stavite se u poziciju politicara, pa dobro razmislite kako je nasim politicarima u Bosni i Hercegovini
Ovaj je bar dao ostavku, a ostali??? Nikog ne mozes nicim istjerati iz fotelje. Nije valjda da svi drugi dobro rade, hocemo ostavkeeeeeee
dinu mustafić je čovjek koji može promijeniti bih. veliki respect za ovog covjeka koji će nadam se ući još dublje u poiltiku... :D inteligentan i sposoban.
ma nije on dao ostavku jer su on i njegova stranka popusili na izborima, ma neee.
ma koga oni lažu. da je bio moralan čin dao bi ostavku onda kada je narod zvao ruljom. ma ovo su sve usmrdjeli političari koje pod hitno treba svlačiti s vlasti, ovakvi kakvi su ništa ne valjaju, uključujući i Komšića. U Bosni ne postoji političar koji valja na sceni...