Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@frko mozes samo cipele brisat Harisu! BOSNA4EVER!
Cuj hvala Angeli Merkel !!! Pa on nije normalan lik ? Prvo plin se kesom Madzarima placa i to odmah / solarno bez dana odgode /, a to sto je firma u Madzarskoj sestra e-ona nema nikakve veze sa Njemackom u nasem slucaju. Fuj ovakvi dusebriznici naroda kakav je Silajdzic .
Jos samo kad bi petak i 22. januar bili isto sto bi bilo fino!
Hvala Angeli i Njemackoj.A i nasem Haretu
Kein Problem Hare
sellam aleikum we rahmetullahi we berekajtuhu zahvaljujem na informaciji,. uvazehni virtuelni stanovnichke, \"5do5\", nije to sluchjano,.. vech koordinirano izmedju BiH i CRO Interpola. Kada su u pitanju visoki duznosnici Drzhavne uprave, tada se radi promisljeno i kontinuirano. Ovaj puta se dogodilo, ovako kako je sluchaj objavljen thank you zahvaljujem
za - royal green ... 17.01.2009. u 08:52 - ****** Ako posjedujes i minimum etike onda izvuci zakljucak ko koga i kojim metodama vrijeđa. Video prilog sa www.dnevnik.hr - pod naslovom:Rijeka: Uhićen pomoćnik ministra sigurnosti BiH Zagreb, 16.01.2009., 19:13 | T.Š. - video prilog: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/u-rijeci-uhicen-pomocnik-ministra-sigurnosti-bih.html
sellam aleikum we rahmetullahi we berekjatuhu Razgovor visoke diplomacije, nikada neche shvatiti niti pojmniti, ni serbska, ni bosonska ni horvatska fukareshtina, Valja izkljuchiti grijanje, a ljeti, shtedjeti H2O,.. Tada bi se mizerija, umjela ophoditi naspram svojih roditelja, ostalih sugradjana u ulici ili kvartu u kojem zhive. Umjeli bi prepoznati kvalitete kandidata za Izborne u Parlament,.. Tada, uvazhena gospodo, kada se socijalizirate, i shvatite da nechete mochi takvi kakvi jeste prochi ni Horvatsku ni Austrijsku a kamo li talijansku granicu, tada chete shvatiti, koliko je vasha ili nasha, individualna vrijednost no i zaista i kolektivna. Odraz vasheg ponashanja, jeste ispod ochekivanog. Kad bi bili malo obrazovaniji, i kreativniji, tada ne biste vrijedjali Predsjednika Vlade. Da se uochiti kako vam smetaju i Boshnjaci i Serbi i Horvati koji su na vlasti. Narod koji mrzi svoje predstavnike, jeste proklet i uzhiva u vlastitoj nepristojnosti.
E moj Harise nas je ovde Tadic (Sarajlija) izvukao .... a ti suuuuutttiiii i poklopi se ko mali mis, kome se ti tamo zahvaljujes.... Sva nasa vlast je nesposobna i kriminalizirana
Iz kojeg si ti sarajva SARAJLIJA, jel istocnog. Tebi je dodik idol i vladika kacavnda, poznati ratni huskac.
NE SERI, Harise! Ti misliš kao ti pametan? Jesi, kao prstom u kaku! Na faci ti se vidi da si ŠUPAK, KRIMINALAC i NARKOMAN! samo hodžama možeš prodavat pamet, jer su svi odreda šupci! Na čelu sa Mustafom C(S)ERIĆEM!
sta on ima njoj zahvaljivati. Privatna firma koja pod komercijalnom ugovorom prodaje BiH zemni plin. Sta ima predsjednik vlade njemacke sa tim. Ako mi necemo da napravimo skladiste napravice ga neko drugi i na njemu zaradjivati pare.
Merkelova ce dati sve samo dvojno drzavljanstvo nikome - i svaka joj cast na tome.