Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj je i od govana je!
HARE moj si da si od govana,svaka cast MAJSTORE ebo levate i papke neka kukaju kad drugo neznaju !!!!!!!!!!!
Ma Lajcak, sto mu ne opalis koju iza usiju, vidis da covjek nije pri sebi od silnih nebuloza koje je poduzimao pred izbore, da bi na kraju prosao onako jadno. Treba tog Silajdica dobro prodrmat da ne bi skiknio do kraja. Ko ce ga onda vacat po Bosni ako ga uvati jos vece ludilio. Dobro sto je to njega uvatilo, nego on tu svoju napast prenosi i na ove nase jadne Bosnjake, te se stvara kriticna masa. A kako kazu da su vec ionako pod pritiskom u onih svojih 20-tak %, nevalja ih vise stiskat. Jadni ljudi opet ce ih uvatit bjesnilo, pa ce govoriti da ih drugi napadaju i nedaju im zivit.
Vidi Hare drzi ljiljane, a on ih unistio. Znaci drzi ih da vara narod kako je patriota da bi nas mogao jos gore unistavati. Jedini gori pokvarenjak od Hareta je sada Tihic.