Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris je beg tj.plemic a velika je to stvar , to znaci da si rodjenjem gospodin sto se da vidjeti! Drugacije je biti beg i uci u politiku a drugacije npr. biti cobanskog porijekla pa uci u politiku.
evo naseg pegambera Harisania, alah mu dao skori djenet. on samo komunicira sa muslimanima. pravi cojek nejma sta
comesare otvoreno a vehabije prikriveno ... samo tako Hare, usreci nas ti i tvoja fotelja koje si se docepo zahvaljujuci glupom narodu koji tvoje \"Dr.\" vidi kao nesto tesko dostupno. A da se upitaju kako i gdje ti dobi to \"Dr.\" sve bi im bilo jasno
alo bre..jeste normalni..pa primate li vi bosnjaci nekog ko se ne moli alahu..sta je ovo.???? koji talbe,abu,ali taliban..mrs boje vas onaj ko vas isturchi i naseli medj nas!
nema razvoja turizma dok god je tu Siljadzic i njemu slicni koji stalno rat, rat...mrznja, mrznja...idi bolan u Tursku i pusti nas koji smo sve ovo prosli da zivimo normalno napokon
JA MISLIM DA JE OVO VIJEST VIJEKA MRŠ U TPM!!! SVI !!!