Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo 5do5, pametna konstatacija. Ali problem u Bosni nije cak ni religiozna,jer do jucerasnji komunisti odjednom turbo Katolici,Muslimani i turbo pravoslavci. Kod nas je problem mafijaski.A masa \"raja\" se samo koristi i predtavljaju brojku! Iz vidjenog \"reketira\" svoj svojega!
@Krizaj, a koja si to pak ti glava da bilo ko tebe treba pitati sta da misli svojom glavom?
Nasa zemlja - ne mogu reci drzava - je nadnaravni teritorij sa posebnim potrebama - no mi hocemo pomoci Palestinskom narodu, sto sigurno nece trajno rijesiti palestinski problem, nego postoji li Koperfild ili mag koji zeli, moze/ hoce / umije i zna zna pomoci svima nama koji smo rođeni i ,,zivimo\'\' u bivsoj Republici BiH i kojima je (vec 20 godina) pomoc urgentno potrebna ?
Nije tvoje da mislis o Palestincima i njihovim dusebriznicima. Odjebi u skokovima ako ti nepase.
ma, ebo te, citavih 40 sekundi nema na sarajevo-x vijesti iz Palestine, pravo sam se zabrinula za ove \"novinare\", rekoh, da nisu zapalili i oni na bliski im istok???
pomazemo bracu muslimane, kongo je ostavljen tebi i slicnim
pa covjece angazuj se malo i za ove zrtve! Forgotten Crisis Conflict and humanitarian crisis in the Democratic Republic of Congo have taken the lives of 5.4 million people since 1998 and continue to leave as many as 45,000 dead every month, according to a 2008 mortality survey released by the International Rescue Committee. http://www.theIRC.org/congocrisis