Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno je bilo napeto pri izboru novog predsjednika, pa jedini kandidat bio !
Ej, Harise ! Jedini način da ostaneš popularan u BiH jeste da se prijaviš na Hayat u emisiju Zvijezda možeš biti ti i da pobjediš. To ti je jedini način da opet budeš slavan. Naravno povedi i grupu : Safeta Halilovića, Bariza Belkića, Azru Hadžiahmetović i Melihu Alić.
Cestitke, predsjednice. Samo naprijed u dosljednoj borbi za BiH.Bolje je biti na strani porazene pravde nego nepravde koja pobjedjuje. Mnogo srece i uspjeha za prvog i proslavljenog ministar vanjskih poslova BiH, drzavnog premijera i na koncu predsjednika BiH koji je istinu o BiH sirio diljem svijeta. Nasem narodu treba mnogo vise postovanja prema vlastitim vrijednostima i vrijednim ljudima. Ne moze sve biti lopovluk i sve lopovi!!!!!
Idi ba Harise povuci se sa politicke scenee,bio si dostaa na vehu a znas da nista nisi uradio,i sad si uzeo kenjat tu,idi majke ti
grozota...ovaj udbas ce sve upropastiti....
Za njega su glasali svi clanovi nepostojece Stranke za BiH koja je takodje nepostojeca, SVIH CETVERO: NJEGOVA ZENA, SIN, SABINA KOMSIC (LJUBANICA) I SEJDO KOMSIC-ROGONJA....
Zna li neko je li dobio 100% ? On je jedini političar koji redovno pobjeđuje sopstvenu stranku, još da pobijedi sam sebe......
kako nece bit izabran kada je bio i jedini kandidat za predsjednika..
djubre
Kretenu jedan sta ti hoces sada ti si izdao BIH, kretenu jedan.
Cestitke, predsjednice. Samo naprijed u dosljednoj borbi za BiH.Bolje je biti na strani porazene pravde nego nepravde koja pobjedjuje.
Ovome se najviše raduje Dodik jer Aris je njegov džoker igrač kad ga treba spašavati od političke propasti!
Don Radončić izabran aklamacijom, Zlatko izabran aklamaciojom, Haris izabran aklamacijom. Jedino Tihić izabran demokratskom većinom, pa vi sada vidite gdje ste.
E ode sad sve tri ljjepe...
@tambura Tambura tamburaš ko bolesnik na samrti svom SILI ali u pakašš. Ovo je politički odumrla Stranka. A ti si sigurno nadobudno dijete silajdžića ili belkica ili još bolje safeta halilovica pa ih braniš! Pitam se, zbog tvojih stavova i odgovora, živimo li mi u istoj BiH? Tebi je izgleda sve u BiH ko u Monaku. Hadžija si sa Budžeta... nabije.m ti soli u USTA!!
evo ga opet da nas spasi
Opet ovaj. Skupi svoju svitu i dalje od politike, vjerujte bit će bolje i vama i nama.