Poklon u znak zahvalnosti
0
Silajdžić poklonio lipicanera Gadafiju
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO KAKO JE HARIS \'POKLONIO\' KONJA GADAFIJU NAZVAO SIRBEGOVIC SILAJDZICA: HARISE, IMAM JEDNOG KONJA KONJ TI U GACAMA. BEZ ZAJEBANCIJE BEZE, IMAM LIPICANERA JA.. ZAVRSIO SKOLE U BECU BOLAN AJ SIRBEZE NE ZAJEBAJI, RECI STA HOCES MA POCEO MI SE KONJ IZ CISTA MIRA KENJAT U STALI, NE ZNAM STA DA MU RADIM A PA NEMA FRKE, SACE HARE NESTO SKONTAT DA NEKOG ZAJEBEMO MOGLI SMO GA PRODAT NEDJE NEKAKO A? MA JOK SLUSAJ STA CEMO, UVALIVA CEMO GA GADAFIJU EKI GADAFIJU, HARE TI SI GENIJE, NIKO NE ZNA BOLJE ZAJEBAT NEGO TI...AL DJE BAS GADAFIJA NADJE GADAFI NAM TREBA DA NAM POSALJE KOJI DINAR ZA INFRASTRUKTURE PA CEMO MI TO MOTA MOVA PREUSMJERIT, A DRUGA STVAR GADAFI CE DA SE PROKURCI GARANT POSLAT AVION PO KONJA PA CEMO REC DA SE KONJ USRO OD STRAHA OD VISINE! TI SI KRALJ HARISE, TREBA TE ZA PREDSJEDNIKA OPET ILI MAKAR AD BUDES JEDAN OD TROJICE NISTA MOJ SIRBEZE, ODO VIT JEL IZASLA VIJEST NA SARAJEVOIKSU
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHHHHHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHHHAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHA
\"To ti je dijasporo - glupi konju - klasicni sukob interesa na stetu drzave!!!\" Kako si glup KONJU JEDAN, dotakni se mozga malo!!! Kako moze biti na stetu drzave da firma iz BiH posluje u Libiji. Ta firma placa dadzbine drzavi KONJU GLUPIIIII!!!!!!! Ako ta firma bude radila u Libiji, to znaci da ce nasi ljudi raditi u Libiji KONJU GLUPI!!! Kako je to na stetu drzave KONJU GLUPI?! Jel\' ta firma OTELA drzavi BiH neki posao ispred nosa koji je drzava BiH imala ugovoren, KONJU GLUPI? Uglavnom glup si ko konj!!!
Da glupost vlada ovom drzavom dokazuje cinjenica da jedan provjereni kloc odlucuje o zivotu jedne tako plemenite zivotinje kao sto je konj.....
ma ovo je konjska drzava konjska vlast i konjski narod sve konjsko
ne zna se ko je veci konj? odnosno, ko je skolovaniji? ili ti ga \"ne skolovaniji\"...
Koliko sam cuo ovaj Faruk je dobar strucnjak ali sve pare za pokretanje biznisa su u stvari lova koja ide od SDA. Kazu njegovi sugradjani da je bio dijete iz jedne sasvim prosjecne porodice i da taj novac nije nikada mogao naslijediti niti tako brzo zaraditi.
Pa ovo prevazi sve granice licemjerstva! Pa Harise ti sjeba RBiH svojim potpisom u Deytonu i natakari nam ovu karikaturu od drzavnog uredjenja i jos nasim parama kupujes konja za poklon provjerenom Slobinom i srpskom prijatelju! Da nam mozda ne spremate zajedno sa SDA kolektivno iseljenej u arapske zemlje?
Druže prec\'jedniče, dok je nas, biće i konja!
Lijepo je vidjeti da ipak imate lektora i da LIPICANER nije kao u prvobitnom tekstu LIPICANAC.Cijenim,mada znam da to kosta,da vecina redakcijskih i novinarskih tekstova mora prije objavljivanja proci kroz lektorove ruke kako bi izbjegli komentare da vam tekstove pisu neobrazovani ili cak polupismeni.
HARE KO TE GUZI PEDERCINO IZJEBANA OD TI ARAPA ZAR TI NISU DOVOLJNI OVI NASI JEBACI FEKI I HASE
Trebao je odjahat na njemu u Libiju .... fakat hareta niko ne jebe ni 2%
Lako ti je, Harise, tuđim kurcem gloginje mlatiti! Jebo te Gadafi , a ti njega. Pa on je sarađiv\'o sa Slobom kad mu je cijeli svijet sankcije uvodio, a ti mu na noge ideš i još lipicanera poklanjaš bijedniče. Najveća nesreća za Bosnu i ovaj napaćeni narod u njoj nosi tvoje ime Harise? Ima li granice tvome licemjerstvu živ bio?
ovo je genijalno : ... a zanimljivo je da je u Beču završio svjetski poznatu školu jahanja. Cuj konj ZAVRSIO u Becu poznatu skolu jahanja. Nije konj zavrsio, genijalci koji pisete saopstenja vec je konj treniran u najpoznatijoj skoli jahanja. Genijalno Hare poklonio Gadafiju konja koji je zavrsio skolu! Zna li ovaj konj da pise i cita??? Ha ha ha
sve sto si napisao dijasporo nije odgovor na moje pitanje. ako je tako kako kazes da jeste ponovno ti kazem provjeri je li Gadafi ili bilo koji predsjednik ili seik ili kralj na cijelom svijetu ima konja lipicanera koji je zavrsio skolu jahanja u Becu kojeg mu je poklonio predsjednik Austrije????? Da ti ja odgovorim KONJU JEDAN .... NEMA NEMA NEMA. Kretenu nije austrijski predsjednik mazlum da poklanja konje po bijelom svijetu. Na kraju sto bi poklanjao kada ima novopecenih bogatasa kretena koji kupuju konje da bi ih Silajdzic poklanjao po bijelom svijetu. Smjesno da smjesnije ne moze biti. Osim toga presjedniku drzave je zabranjeno (zabranjeno) da koristi poklone privatnih firmi i na taj nacin promovise drzavu, znaci da ce Hare ako je pokloni konja koji pripada Sirebegovicu u Libiji u ime drzave odraditi poslove za privatnu firmu Sirbegovic. To ti je dijasporo - glupi konju - klasicni sukob interesa na stetu drzave!!!