Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto se ove vijesti uopste prenose? Na zapadu ovakih vijesti nema. Je li da Harisu dignete cijenu, da podsjetite raju da Haris postoji i sl? Jeble vas ovakve vijesti. Totalno nevazne.
www.san.ba DOGAđAJI DANA 24-04-2009 02:00 BiH 31. maja gubi dvije milijarde eura u Srbiji! Su­de­ći pre­ma do­sa­daš­njem ra­zvo­ju do­ga­đa­ja, fir­me iz BiH ko­je su ima­le imo­vi­nu u Srbi­ji, po svoj pri­li­ci os­tat će bez nje. Na­ime,31, maja ističe rok ko­jeg je Vla­da Srbi­je postavila svim fir­mama ko­je su za­in­te­re­so­va­ne za svo­ju imo­vi­nu u Srbi­ji da uspos­ta­ve kon­takt sa sa­daš­njim ko­ri­sni­ci­ma i pos­ti­gnu ne­ki do­go­vor. Na­kon tog da­tu­ma, imo­vi­na će biti pri­va­ti­zovana jer taj proces u Srbi­ji mo­ra bi­ti za­vršen do kra­ja go­di­ne. Pre­ma do­sa­daš­njim sa­zna­nji­ma, bh. fir­me ko­je su preko srbi­jan­skih su­do­va po­ku­ša­le ­vratiti svoju imo­vi­nu, to ni­su us­pje­le, a or­ga­ni vlas­ti u BiH ni­su po­du­ze­li ni­šta da bi se ta imo­vi­na vra­ti­la u ru­ke svo­jih vla­sni­ka....(...)
bolje da se ocituje sta mu je Solana zasolio nego da slusamo stara minder prepucavanja rekla kazala sa njim i s ohr-om cemo 100% u evropsku uniju
TURČIN NA PRIVREMENOM RADU U BOSNI. FAMILIJA MU ŽIVI U TURSKOJ A ON NAM KROJI DRŽAVU. HARISE TURČINE NAPUŠI SE K.....E
Ispravka : \"kontraskom\"
Ti nazovi svoju stranku \"kontaskom\". Da se nije oglasio Dodik ti bi sutio i mutio sa Hecom i svojom lopovskom kompanijom , t.j. pravio kombinacije za uzimanje. Dokle vise ovih providnih fora cekanje i onda podrska necemu sto je kontra onoga sto kaze neko iz R.S. Sada ja treba da budem sretan zbog ovoga sto si ti izjavio . Fuj !!!!
J.....M MAMU ADMINU ZBOG BRISANJA POSTOVA
bravo Hare izgleda da se pomalo vracas biti i sustini svog statusa---borca za BIH.
Podrska Harisu i OHR-u! OHR treba jos ostat u Bosni i Hercegovini-bar dvije godine!!!
Mi cemo bez tih para nekako , ali kako ce te vi ? Vas budzet je potpuno pukao !