Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je uopce vazno sta ovaj turcin talibanske njuske misli ikaze! Upantite,......on je najveci neprijatelj BiH!
GOTOV JE,,, GOVNO BALIJSKO
A glupana, pa on je potpisa Daytonski sporazum koji daje pola zemlje Srbima. Bolje mu je da se zavuce u neku rupu i umukne za sva vrimena
@sandzo: Pa znam da je tebi srcu prirastao jer ti je zemo iz sandzaka :) Pa si imao sigurno veze i vezice za sve sto ti zatreba :) A nedao Bog ikome njega za predsjednika! Ameri su jedno zlo otjerali jos im samo treba ovakva supljina :)
Kome ovaj bandit moze prosipati pricu o moralU. Nije Amerika legalizovala RS nego potpisnici Daytona, a to su Alija i Hare. Ne moze Amerika dati ono sto nije njeno, a to je pola BiH cetncima - to su mogli dati samo dati bosanski polticari, a to su bili Alija i Hare. Ako je Amerika dala pola Bosne cetnicima, sto su onda Alija i Hare bpotpisali. Fuj kakav skot lazivi!
Hare je legenda pravi patriota ,democrat ,jabi njega za americcog presednika ko jebe Raleta i ostale dusmane Bosne iHercegovine
Jeste da je doosta zakasnio sa ovakim stavovima, ali nedo mi Bog pouzdati se u onog Tihica. Zar on da nam bude lider? Sta vam je?? I ko da bude lider uostalom?? Stvarno daj recite na kog covjeka od svih bosnjackih politicara Bosnjaci mogu da se oslone (mora biti neko)??I objasnite zasto??
Hare ne seri i nestani vise sa politicke scene za uvijek! Stvarno ne mogu vise da gledam tu tvoju drsku lopovsku njusku, muka mi je!
Ajde Hare ne seri :) Ti si svoje odsvirao na nedavno odrzanim izborima, sad mozes samo da ga duvas do sljedecih izbora kad ces i konacno nestati sa politicke scene! Svoje privatne ratove mozes nastaviti da vodis u nekim memoarima i video igricama!
Obama, inace moj dobar prijatelj, je jedan progresivan lider kakav je potreban Americi u ovom trenutku.
To Mr. President Kralj si samo ostro sa zlikovcima. Obama je manji lider od tebew. Hare zivio sto godina. Tiha je neozbiljan covjek ide kod Tadica hebo ga on.
E ti si gospodine zadnji koji o tome mozes govoriti. Svaka cast Baracku Obami, dabogda bio dobar predsjednik, a mislim da mu nece biti tesko biti bolji od prethodnika. Sto se tice nada da ce Bosna i Hercegovina poentirati na izboru Obame za presidenta, 100% nece. RS je legalizirana i izmedju ostaloga potpisom HS-a, pa on nema sta o tome pricati. Bolje mu je zbog nasih svih naroda boriti se da ovu drzavu sa svim njenim entitetima (FBiH i RS te Brcko Distrikt) politicari ucine boljim mjestom za zajednicki zivot.
predsjednik koji poznaje sve i svakoga bolje od ,,svog\'\' naroda.
e nek si ga ubo predsjedniče, iz keca u dvicu, pa ko ga hebe. samo licemjerno je da ti prčaš o moralu, ne ide, hebiga. ti i moral nikad na istoj polulopti. idi u kuvajt i tamo seri te svoje stupidarije.
Jao pameti...