Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
il si ti tada bio u sumi u Sandzaku ili u p.cki materinoj !!!
Vlasi i Ustase Koji su muslimane klali i protjerivali sad se bune nesto?
ilidza je bila kulturan gradic kad si ti bio u nekoj sumi u sandzaku .....
ramac pjeval ti Danke Deutschland?
kad je bila Ilidža kulturan gradić upiša se ebote iliđa
Turska je bila okupator u mojoj zemlji. Ja okupatore nevolim!
YEBALI VI SVOJU MULTIETNICNOST - ILIDZU STE OD KULTURNOG GRADICA PRETVORILI U SMECE !!!!!!!!!!!
Turska je vrlo moderna drzava. Nema niti jedne balkanske drzave da se moze mjeriti sa Turskom. Cak ni Grcka koja je odavno u EU nema takvu modernu infrastrukturu niti puteve niti tehnologiju. Turci prave sve od usisivaca do kompjutera. Imaju turizam da im cak i Spanija zavidi. Imaju bogatase koji imaju vise novca nego budzeti nekih drzava u EU. Svi oni koji mrze Tursku su jadni i islamofobicni a taj termin nema nista sa Turskom jer je sekularna drzava. Ja volim Tursku.
Kako je Silajdžić pjenio kad je Tadić otvorio školu na Palama.
genijalno!
Ovo je dobro. turska će nam pomoć da uđemo u Europsku uniju.
DODATNI ODGOGOR DR. HARISA SILANDJICA, PREVODIOCA ARAPSKOG JEZIKA I PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA BIH NA GRADNJU INFRASTRUKTURE U RS KAO STO SU AUTO-PUTEVI, AERODROMI, RADIO-TV KUCE, ZELJEZNICE ITD, CE BITI OTVARANJE 50 NOVIH DJAMIJA U CENTRU SARAJEVA TE PO 10 NOVIH DJAMIJA U CENTRU SVIH OSTALIH GRADOVA.
uzas samo nam jos to treba da djecu obrazuju po standardima islamskih zemalja.... katastrofa naparavise od neka normalnih jugoslovenskih muslimana teroriste... uzas!
Nek bude hairli,zivjeli obadvojica 100 god.
Great news !