Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJU KRSNU SLAVU DRZI NA TAVANU NAS ARIS,DA ZNAMO JEL POSNA IL MRSNA...POSTO KO ODE U BGD,IL GA HAPSE ILI SE UDOMI,I VRNE STAROJ VERI PRIMER LEPE BRENE ILI KUSTURCE:)))
pokusaj bar da budes smesan,sarkastican,ili cinican ovo je los pokusaj,potrudi se bosnjo,valjda imas neki kvalitet osim sto dobro gutas:)))
Cogito ergo sum(arum)
Rimski papa Pijo Pipo 11 odlikovao je Bosanskog kralja Svrpka 111 ordenom Svetoga Save sa zlatnom pravosramnom lentom prvoga stupnja. Spiridon striptiz von kacavenda 1423. u povelji Bosanskom kralju Svrpku crnom Djordjiju 115 Kralju takodjer Dubrovnika i cele Slavonije.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.
POGLEDAJTE SVI VI MUSLICI KOLIKO SU SRBI VISI OD VAS,SMESNO CE BITI KAD DODJE ARIS I NJEGOVA SVITA,A SVI NIZI SA CIRKA 20CM.KO DA DECU PRIMAS ILI DELAGACIJU SEVERNOVIJETNAMACA. STA JE TO PROBLEM SA VAMA,HRVATI I SRBI SU U PROSEKU VISI OD VAS BAS MNOGO,I FIZIONOMIJE SU DRUGACIJE...STA SE BRE SA VAAM DOGADJA PITATE LI SE?:)
ZA TO USKO PEDU TREBA TVRDA KURA,U POTPISU SILAJDZIC HARIS ZA TO USKO DUPE,IMA RINAKA U SRBINA A JES TE POTERALI SPREMU I ZAVOJE DA LECITE ARISU RANE JUNACKE,NIJE OVO RINAKA BOSFORKSA,VEC OZBILJAN KALIBAR,NEBOREZAN ONAKA KAKVE VASE NENE U DUGIM LETNJIM NOCIMA MASTAJU U VREME LUDIH DEVEDESETIH,KAD SU SAME PREDAVALE
@Srbos s kim da se pomirimo, citas li ti sta oni pisu? ja obozavam doci na ovu stranicu malo ih bocnem i onda umirem od smijeha oni su najjaca komedija na svijetu... vidjel onog Bosancerosa.hahahhahah kakav teret taj lik nosi pa to niej normalno....
Svaku inicijativu na poboljšanju odnosa među narodima na Balkanu podržavam pa i ovu ,,neformalnu\'\'.Vrijeme je da se okrenemo budučnosti i da radimo na pomirenju svih jer svak od svakog na neki naćin zavisi a pogotovo zbog budućih pokoljenja.Sretno.
Necete dokle mislite da cete, sigurno!!! Jednom kad narodu prekipi, letice vam perje na sve strane, a ne moras narocito biti vidovit da vidis da se nece dugo cekati. Voda je dosla do grla, kako onima tamo, tako i ovamo, i gore i dolje, i sjeverno i juzno, i istocno i zapadno.
Ko moze da vjeruje u ZDRAV RAZUM ovog tadica, kad on \"poziva\" biznismene iz of sor kompanija da se vrate sa kipra, jer pare zaradjuju u srbiji, a deponuju na kipru, a porez placaju u ku.rcu!!! Ko da vjeruje da covjek ima i malo supe u glavi??? u svakoj normalnoj drzavi bi mu procijenili zaradu i odvalili milionski porez ili mars na kipar pa tamo zaradi!!! Mater vam ebem, sta radite!!! Naravno da su se basnoslovno obogatili kad nigdje ne placaju porez!!! A oni pozajmljuju za bijedni budzet da narodu isplate crkavicu da ne pokrepaju od gladi!!! Ministar zdravstva ide na operaciju u Njemacku, kao i hrvatski politicari i sl. Lijecili bi se vi meni u onoj zemlji gdje se i ostali gradjani lijece pa dokle dotle. Jaoooo...A Djukaj najbogatiji politicar na Balkanu, droga se valja, milioni a ginu po kolumbiji i ko zna gdje, kriminalci se rokaju na sve strane, a ko je to sve nekima omogucio??? USA!!! Podrzavaju te i takve, sve dok rade na unistenju naroda!!!
Neko ce mu cuvati PRIJEDUZECA dok se on sjeti za dvaest godina da priupita...jes da nisu pokupili Miskovici i Miskovicevi Miskovici, oni sto se vozaju stepenicama skupstine i gaze policiju, Tadicevi kriminalci, mozes Hare poglupoglu samo ravno na Kipar pa tamo trazi nafake u of sor kompanijama zajedno sa Tadijom, ZAMOLI ih da vrate ko Tadija, a drzave i ku...!!! I jedno i drugo, sve go lopov do lopova!!! I Haretu poglupoglu i Tadiji supljoglu stalo do prijeduzeca ko mojoj pokojnoj babi i Pipinoj rahmetli nani!!! Bas su od biznisa!!! Mater vam ebem svima redom i ko vam je dao da krcmite Titinu imovinu kriminalci i lopovi a narod grca, dabogda vas vjesali na sred Terazija i sred Bascarsije i sred Jelacicevog trga i jos ponegdje!!!
Idije Silajdzic u Bijeograd da trazi stara prijeduzeca i nafake kake a da u posjetu ode Jurisicu bez slobode...a BRIJE.
Tako ubacite i u \"LET\" da bude \"LIJET\" kad ste vec zapeli, onda cete \"LIJETITI\" avionom!!! I \"LED\", onda ce biti LIJED a voda ce se LIJEDITI. ebo vas pravopis i rijecni. \"Zelite li da platimo CIJEKOM ili gotovinom? Ili da vam se keve spomenemo malo zbog pravopisa?
Jel to \"PREVEST\" I PREVOD A NE PRIJEVOD KONJU!!! tu ste rijec izmislili jer je u vasim usima EKAKVSKI, konjooooo