Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise je li ti to opet po bijelom svijetu sakupljas neke donacije,sve te nesto gledam i sjeti s da si poslije rata hvalio se da ste ti i tvoja stranka prvi donijeli neku veliku donaciju u zemlju,samo nam ne rece gdje je potrosiste,pa sjecajuci se toga bas nesto gubim volju da ti budes taj koji ce bosni donijeti napredak ti i elita slicnih tebi to pokusavate 20 i kusur godina a bosna sve dublje i dublje u krizi zar ne vidite da ne znate ,bar budite posteni jednom u zivotu i priznajte da niste dorasli situaciji i maknite se da sposobniji mogu raditi. Svaki put kad nesto odradis i malo dijete zna da si dobar lijepu sumu,nego mnogi te krive za saradnju u prodaji zeljezare saudijcima,nisam bas siguran kome, za jednu marku a oni indijcima za desetine miliona,e iz ovoga se vidi da si i vise nego sposoban
naprijed Harise samo naprijed! BOSNA4EVER!
hej japanac moze malo da odes do tokija i da tamo ostanes. Tihic vec bio kod Solane prije mjesec dana. E pa sto li je njega prvog zvao majke ti japanske???
ode opet nesto da kenja......