Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjetim ulizivanje doticnog... joj za poziciju sve, DF najveca stranacka podvala
DF nece izbore doziviti 2018 ukoliko se ne vrate suljagic i reuf i zeljko u SDP
Zeljko Komsic je pravi Sejdo Bajramovic. Zbog takvih multinacionalne drzave udju u rat. A vidis da su im samo funkcije vazne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoće da se jebu a da im ne uđe
to si savrsenao rekao
DF ne napusta nista dok ih se spahtlom ne otjera :DD eee da suljagic se odrekne svoje kancelarije hihi nema tog boga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preporod-Bosnjaka KOLIKO SI GODINA IZGUBIO SAMO ZBOG PORODICE IZETBEGOVIĆ??? Hajde kaži sada. A tek koliko je stotina milijardi prošlo mimi nas - naroda, a u džepove tih moralnih bijednika. Sikter bre! Samo ste za vješala, a biće ih uz Božju pomoć!
..."kaže da je DF zadovoljan radom i saradnjom s premijerom KS Elmedinom Konakovićem i premijerom ZDK Miralemom Galijaševićem" A šta na sve to kažu članovi OSOVINE ZLA? Napolje! A to što su ministri dobro rdili u KS je glupost. Koku nismo čulo ni vidjeli kako je postao ministar ( valjda je Jagoda kriva), a ostale je Dino upotrebljavao kako je njemu bilo potrebno! Tako da je spas za DF u KS da nije u vlasti - jer na opštinskim izborima nebi imao ni 2% šansi. Sekretaru kako ono stojimo sa parama?
Preporod Bosnjaka slab si za taj naziv .Pa Njemackom vlada CDU .CSU I SPD , dali ti to sta znaci. Istina je nesto drugo Zeljko je prodavac magle Bosnjacima .
Zasto ih smjeniti ako su obacali da ce biti "dobri".....
Otkako su prvi put objavili imena kandidata za ministre, počelo je razočarenje DF-om i tome nema kraja.
Reuf Bajrovic da vodi energiju FBIH - smiješno da smjesnije biti ne moze
svaka vama cast pokazeli ste i dokazali da su SDA i HDZ a sad snjima i SBB korumpirane lopovske i privatne stranke sto ce i uraditi sa federacijom BIH
Put putuje Latif-aga....
Glabajte ga lagano koje ste Vi ublehe a glasao sam za Vas !!!1 Smetljari jedni n9ije Vas stid pogotovo u Kantonu Sarajevo tu ste isplai klasični poltroni neMATE SVOJ GARD NEGO STE DA VAM DRUGE VODE POLITIKU, E SADA IMA DA VIDITE KAO SBB VODI RESORE !!!
Sbb je nasijeh ruku djelo,sve naši bivši kadrovi,posteni kao i Sda,zaoto ja volim Fahra velkog Bosanca iz Gusinja
Kad fotlju ugrijes...bgm ces i polizati izmet kakav samo da ostanes na njoj
Suljagić je beton po meni a sto se tiče ministara u KS to je najveci sljem i nekompetentne osobe koje su mogle da dodju na takva mjesta izdvojio bih Rešidata i Tanović, a i kako će izaci iz vlasti kada mora Tanovićka po Dininoj direktivi podvaliti SBB kada udje sve upravne i nadzorne i direktore u Zdravstvenom sektoru, Residat je već zavrsio posao !!!
Po cemu ti je beton Suljagic??
Ovaj DF smijesan skroz. Bez obzira koliko Komsic pucao svoju demagogiju, nemoze on sakriti prirodne navike bivsih SDP clanova da se bore za svoje fotelje bez obzira na sve.
Samo smo mi iz Sda poceni i samo mi nismo vladali 25 godina.Tako mi Turkovica,Čauševića,Zukica,Brankovica nema postenijih ljudi od naske
Znaci ako kritikujem tvoje gazde iz DF-a, ja automatski podrzavam bagru iz SDA?? To je problem kod nas u BiH, cim budes realan i kritikujes jedne, odmah pretpostavljaju da podrzavas njihove suparnike u kriminalu. Ja sam dosao sebi davnih dana i iskreno me boli qurac za SDA, DF, SBB, NS, SDP, i sve ostale jer su svi kriminalci koji bi lezali u zatvorima u bilo kojoj normalnoj zemlju. A ti dalje nastavljaj lobirati za DF-u u laznoj nadi da njih ne boli qurac za narod kao svih ostalih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sifko, ne skidaj se sa fotelje, makar te odljepljivali.. Željko, trči do Zlatka i SDP-a i moli ih za oprost, i to cetveronoške...
ZAO MI IH KAO LANJSKOG SNIJEGA.
Sad ce se ona glavata ubleha od Ustamujica vrnuti nazad u tornjakovu stranku a kad prokletinja postavi ministre od zla oca gore matere,Kuric ce biti ministar zanosenja muda u krivinu,i ostala bagra i olosi,Fahrin harem konkubina na celu sa Ferovickom ima svi da se uhljebe masala,prcnu vam ga ridjobradi serem mu se na glasacko tijelo i jednom i drugom...
Razum'jem druž' kap'tane!